YES I DID IT

Jag har ju gått med tandvärk från och till i ca en och en halv vecka. Genast jag ätit så har det börjat värka. Har jag borstat tänderna så har det släppt.
Jag fick tid till min egen tandläkare och har hoppats att jag skulle klara mig tills dess och det gjorde jag. I går var morgonen när jag vaknade och tackade Gud för nu var dagen här när jag äntligen skulle få åka till "Dentina".

Hittade denna passande bild på Insta.




Jag förklarade stolt för tandläkaren att jag har borstat tänderna efter varje gång jag stoppat något i munnen, och att det fungerat bra. Hon förklarade att tänderna skall vi endast borsta två gånger/dag allt utöver nöter på dem .....ups.

Tanden som bråkat hade en sprucken plomb, där det slapp in skräp. Nu är den fixad och det är så skönt.
Men hon hittade början till ett hål mellan två andra tänder, så ny tid första dagen jag har semester 14 juni. Tack Gud att vi har så bra tandläkare i vårt land.

Nu kan jag äta utan att få ont igen, fantastiskt.


Ungsrostade potatisar pågång...mums.

VI BEHÖVER MOTGÅNG FÖR ATT UPPSKATTA DET "VANLIGA".
Någon har ju sagt typ: sätt en sten i skon och livet blir så mycket lättare och ljusare den dagen du tar bort den.
Och så är det ju. Mitt liv blev så mycket enklare nu när jag slipper lägga energi på tandvärken och att komma ihåg att borsta och hålla tanden ren hela tiden.
Ibland behöver vi motgång för att uppskatta det vanliga, det vardagliga, det som är vårt normala liv.

Och när jag skriver motgång, då tänker jag just på sådana här små tråkigheter som hör till livet, jag tänker inte på stora bekymmer och tragedier, för det behöver ingen.


Avslutar med denna bild, som jag tog en gång vid Terjärv församlingshem, nere i ungdomsutrummet.


Ps. Och jag rekommenderar ingen att gå med tandvärk i en och en halv vecka😉. Bäst att åka direkt och få det fixat. Orsaken att jag väntar är naturligtvis för att jag alltid vill gå till min egen tandläkare och för att det aldrig är enkelt att få det fixat med mitt jobb. Är det akut, då åker jag naturligtvis direkt.


DETTA ÄR DAGEN SOM HERREN HAR GJORT, LÅT OSS JUBLA OCH GLÄDJAS I DAG (Psaltaren 118:24).

OCH KASTA ALLA ERA BEKYMMER PÅ HONOM, FÖR HAN HAR OMSORG OM ER (1 Petrusbrevet 5:7).

OCH HAN SKA TORKA ALLA TÅRAR FRÅN DERAS ÖGON. DÖDEN SKA INTE FINNAS MER, OCH INGEN SORG OCH INGEN GRÅT OCH INGEN PLÅGA, FÖR DET SOM FÖRR VAR ÄR BORTA (Uppenbarelseboken 21:4).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023