KYRKHELG I KARLEBY OCH KVINNOWEEKEND VID PÖRKENÄS.

Denna helg är det KYRKHELG I KARLEBY. Kom med på de finlandssvenska väckelserörelsernas storsatsning. Läs mera på WWW.kyrkhelg.fi
Det är så fint att vi alla kan mötas även om åsikterna går isär ibland. Vi får be att Jesus skall göra oss ännu mera lik Honom. Att vi Kristna skall bli ETT , inte som nu att vi glider ifrån varandra. Vi skall visa kärlek till varandra och till alla människor. Alla har rätt att tycka, tänka och tro vad de vill.
Jag brukar resonera som så....jag har min åsikt, men om jag har fel så är det Jesus och inte människor som skall ändra på det. Det gör att jag inte behöver gå runt och grubbla på det ena eller andra synsättet. Jag lämnar ALLT till min Herre och Gud, endast Han vet vad som är rätt. Han som har alla svar.

Första helgen i oktober (3-4.10) då är det KVINNOWEEKEND PÅ PÖRKENÄS. Läs mera på WWW.kyrkansungdom.nu  Kom och träffa andra kvinnor och dela tron och livet.

Jag uppmanar er alltså att leva värdigt er kallelse, alltid ödmjuka och milda. Ha fördrag med varandra i tålamod och kärlek. Sräva efter att med friden som band bevara den andliga enheten: en enda kropp och en enda ande, liksom ni en gång kallades till ett och samma hopp. En är Herren, en är tron, ett är dopet, en är Gud och allas fader, han som står över allting, verkar genom allt och finns i allt. Efesierbrevet 4: 1-6.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023