DU MÅSTE BARA LÄSA DETTA...... DENNA VÄNDAG

I höstas (tror jag att det var) hittade jag denna blogg som jag kommer att skriva om nu. Den kommer att få dina tårar att trilla, din mun att le och dina böner att flöda.
Bloggen heter  "This Life I Live".
Mina ord räcker inte till för att beskriva vad den bloggen gör med mig och alla som läser den, Du måste bara läsa den.

Den handlar om en man som skriver om sin familj, sin fru, två tonårsdöttrar också lilla Indiana som fyller två år inkommande vecka. Indiana har Downs Syndrom och hennes mamma Joey är svårt sjuk i cancer. Joey önskar inget annat än att få vara med på sin dotters 2-års dag, på onsdag 17.2-2016. Det får vi be om.


Joey och hennes man Rory sjunger och skriver sånger, Deras nya cd/dvd "Hymns", kom ut i fredags 12.2-2016. 
I dag 14.2-2016 firar de att det är 14 år sedan deras första träff.
Och de är nominerade till Grammy Awards för "Bästa country duon", nu på måndag 15.2-2016. Rory vägrar att delta utan sin fru. Han säger att han vill vara nära henne, att han har gjort många fel och misstag i sitt liv...och det här skall inte få bli ett.
Så deras två äldre flickor och hans bästa vän och manager har åkt iväg till LA. Och Rory skall tillsammans med sin fru Joey och hennes familj se allt via tv.







Det finaste av allt är deras starka kärlek till varandra och till Gud, som har allt i sin hand. De är fyllda av en sådan otrolig frid och tacksamhet över allt Gud har gjort och gör i deras liv.


I senaste blogginlägget, i slutet, tipsar Rory om deras nya cd/dvd, JOEY+RORY HYMNS. Den innehåller underbar musik och fina intervjuer, där de berättar om sitt liv tillsammans, så vackert, så rörande och så ledd av Gud. Här nedan kommer en liten snutt, men går du in på bloggen och trycker på ; so it is here, som Rory skriver, så får du ta del av deras berättelse.




Den är en vacker predikan till oss alla denna vändag. Den påminner oss om vad som är viktigast här i livet, att följa Gud och Hans vilja och att ta hand om varandra. Att älska varandra i nöd och lust.


JAG ÖNSKAR ER ALLA MINA VÄNNER , ALLA SOM LÄSER DETTA, EN RIKTIGT SKÖN OCH VÄLSIGNAD VÄN DAG. TA HAND OM VARANN.

Jag vill avsluta med en av deras sånger, lyssna, njut och be för dem, TACK.





2 KRÖNIKERBOKEN 16:9
Herren vakar över hela jorden, och hans ögon ser allt. Han visar sin stora makt genom att hjälpa de människor vars hjärtan är fullkomliga inför honom. 

MATTEUSEVANGELIET 7:12
Behandla andra så som ni vill att de ska behandla er.

JOHANNESEVANGELIET 14:1
Jesus sa: Var inte oroliga, utan lita på Gud, och lita på mig.






Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023