DET FINNS ALLTID MER ATT FÅ

Ibland kan jag tänka, när jag ser på ungdomar som har en väldigt brinnande, levande personlig tro: Tänk om jag hade haft densamma i den åldern.....var vore jag idag då?

Men jag är tacksam för den trosresa som jag hittills fått göra och jag vet, att trots allt vad jag redan fått uppleva och lära, så finns det alltid mera att få, för GUDS BRUNNAR ÄR OÄNDLIGA. "DET FINNS ALLTID MER ATT FÅ". Och hur länge jag än skulle leva här på jorden, så skulle jag aldrig hinna lära mig och få uppleva ALLT. MEN, jag vill ju hinna uppleva så mycket som möjligt, och få göra så mycket som möjligt för Guds rike.

LÄSTIPS: Läs och se vilken LIVSRESA även du kan få uppleva. Gud har en plan för varje människas liv, EN STOR PLAN.


JAG ÄR SÅ TACKSAM ATT JAG FICK VÄXA UPP OCH LÄRA KÄNNA BARNENS BÄSTA VÄN "JESUS".
Min tro var nog personlig och äkta även då, men inte lika levande som den är idag.

Jag pysslade "BED" tavlan, för att jag trodde på bönen....samtidigt som jag också samlade på idoler...smile.


Men så är det med oss kristna, det har inte att göra med åldern var jag är i mitt trosliv. Det är ju genom regelbunden kontakt med Jesus, genom att låta den helige Ande leda och genom intresset att lära mera som jag utvecklas och får uppleva mer och mer av det som Gud vill ge och har planerat för mig. För den som söker han finner.

GUD HAR STORA PLANER FÖR VAR OCH EN AV OSS, STÖRRE ÄN VI NÅNSIN KAN FÖRSTÅ.

Det står i bibeln i Filipperbrevet 1:6 "Han som begynt ett gott verk hos er han skall också fullborda det intill Jesu Kristi dag". Den bibelversen fick jag förresten som minne ifrån söndagsskolan.

Att jag tar emot Jesus är det viktigaste, när det än blir. Om det är det lilla barnet som får höra om Jesus och tror, eller om det är den gamle farbrorn på 85+ på ålderdomshemmet som plötsligt inser att allt det där om Gud och Jesus..fungerar faktiskt......det var inget påhitt.

Men vi vet inte om vi får leva till 85+ och plötsligt får möta Jesus. Vi har inte tid att tänka; sen när jag ligger på dödsbädden, då skall jag ta tid att fundera på det där med Jesus.... för just nu vill jag bara leva. DÖDEN KAN KOMMA PÅ EN SEKUND, OCH DÅ ÄR DET FÖR SENT ATT GÖRA LIVSVIKTIGA VAL.


ATT FÅ MÖTA JESUS OCH TA EMOT HONOM IN I SITT LIV....DET ÄR ATT LEVA MERA, KRAFTIGARE, MÄKTIGARE, GLADARE OCH FRIARE, än vad vi lever när vi lever utan Jesus.

Det är som när du väntar på något gott och sen äntligen får det, som t.e.x. en god fetaostsallad....smile

Sallad pågång.
Så lär känna Jesus och allt vad han har att erbjuda. När du söker Honom så kommer du att finna Honom....Han står redan bredvid dig, mitt i din vardag, i ditt liv. Han väntar bara på att du skall säga JA till Honom.
Det kommer att förändra ditt liv, du blir mera levande, du blir som en vackert blommande blomma.

Denna vackra blomma fick jag i somras av ett f.d. dagbarn.....å så glad jag blev.


På en kurs sades det så fint : TÄNK DIG ATT VARJE MORGON NÄR DU SÄTTER DIG VID KÖKSBORDET SÅ SITTER JESUS PÅ STOLEN BREDVID (och det gör han ju också) BÖRJA DAGEN MED ATT PRATA MED HONOM OM ALLT SOM DU HAR PÅ DITT HJÄRTA.

OCH OM DU INTE GJORT DET .....SÄG JA TILL JESUS, SÄG JA TILL ETT LEVANDE, BLOMMANDE LIV.
OCH DET LÄMNAR INTE DÄR......FÖR DET FINNS ALLTID MER ATT FÅ.


(Jag använder mig av Levande bibeln detta år, så den som är uppmärksam märker att bibelverserna låter lite annorlunda än vanligt.).


FILIPPERBREVET 1:6
Och jag är säker på att Gud också ska slutföra det goda verk han har börjat i er, så att ni fortfarande håller fast vid er tro när Jesus Kristus kommer tillbaka.

MATTEUSEVANGELIET 7:7
Be, så ska ni få. Sök, så ska ni finna. Knacka och dörren ska öppnas. För alla som ber, de får, och alla som söker, de finner. Och för var och en som knackar ska dörren öppnas.

JEREMIA 29:11- 13
Jag vet vilka planer jag har för er, säger Herren. Det är goda planer och inte onda, för jag vill ge er en framtid och ett hopp. När ni ber ska jag lyssna. Ni skall finna mig, när ni söker mig, om ni verkligen gör det uppriktigt och allvarligt.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023