LÖRDAGKVÄLL

Vi håller på med lite renovering, och jag är målaren. Jag älskar att måla, tycker att det är så roligt. Men min rygg har sagt stopp för ett tag och så slog förkylningen till ...sjuk hals, torr hosta och en röst som försvinner till kvällen.
Så idag hade jag tänkt att kurera min hals och rygg och göra så lite som möjligt.
Men det konstiga är att jag har fått gjort så mycket...sånt som behövde göras, och det kändes inte som något måste, det var bara roligt. 
Köket behövde röjas fram, tvättberget få sig en omgång och farstun som såg ut som en skobutik som fått in en allt för stor beställning, behövde fixas....tror inte vi behöver rullskridskorna mera i år.

Nu har vi just mumsat på hotdog..där kom korven in igen...ja jag gillar korv. 
Pojkarna är ute. Matilda som fått vara och baka pepparkakor hemma hos en kompis mormor ser nu på ett program av Junk (ett program där de skapar nytt av gammalt). Jan återvände till renoveringen av ventilationsrör (som måste flyttas när ett rum skall förstoras) och jag vilar min rygg och lyssnar på musik.

Hittade en gammal goding av Simon Ådahl "Jag talar liv i dig" den är så vacker
Den här videon visar Jesus, så som jag känner honom. En Jesus som bryr sig om hur vi har det, som gråter med oss och tröstar oss när vi har det svårt. Som gläds med oss och skrattar med oss när livet är ljuvligt. En Jesus som är glad och har en härlig humor.

Han är med oss, från livets början och till dess slut....då vi får flytta hem till vårt riktiga hem "Himlen" som Han förberett för oss. 
Tills dess får vi ta emot allt liv Han ger. Han vill att Du skall leva ett helt  liv.... fullt av liv.

Lyssna och njut, och kom ihåg.... Han talar till Dig.






Psaltaren 22.11
Från min födelsestund är mitt liv i din hand, alltsedan jag blev till har du varit min Gud.

Johannes 10:10b
Jag har kommit för att de skall ha liv, och liv i överflöd.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023