EN FRIDFULL JUL TILL ER ALLA 2017

FRÅN OSS ALLA TILL ER ALLA EN RIKTIGT FRIDFULL JULHELG.


Denna bild tog vi på farsdagen....lite snö och frusna äppel i träden.


I DAG FÅR VI FIRA JESU FÖDELSEDAG med att vara tillsammans, tända massor av ljus i vårt hus, besöka julkyrkan, se på Kalle Anka, äta gott, lyssna till julevangeliet, sjunga de vackra julsångerna, ge varann julgåvor, äta choklad, lyssna på julmusik och bara vara.....TACK JESUS: din födelsedagsfest är nog den bästa på hela året. TACK att vi får vara med igen.




I år var det ingen som orkade dammsuga, städa wc:n, tömma ur alla ytor som svämmar över, hänga upp alla vackra julkort, koka julgodis och byta till rena sängkläder (sånt som vi brukar göra).

Vi gläds över vad vi har.

MEN julen är här ändå. Och vi kommer inte att störas av dammet och skräpet på golvet i den dämpade mysbelysningen, wc:n kommer VI att använda i varje fall, alla ytor med skräp kommer vi inte hinna sätta blicken på, julkorten/breven ligger framme på bordet så vi kan bläddra, njuta och läsa dem, godis har vi i massor ändå och vi är så tacksamma att vi just ikväll får krypa ner i en varm och skön säng när vi blir trötta...även om det inte är i nytvättade sängkläder.

Och igår kväll badade både människor och fä JULBASTU.....och det var så skönt.



VÄLKOMMEN JUL, VÄLKOMMEN JESUS, NU VILL VI FIRA MED DIG.



MEN ÄNGELN SADE: VAR INTE RÄDDA! JAG BÄR BUD TILL ER OM EN STOR GLÄDJE FÖR HELA FOLKET. I DAG HAR EN FRÄLSARE FÖDDS ÅT ER I DAVIDS STAD. HAN ÄR MESSIAS, HERREN( Lukasevangeliet 2:10-11).

DET FOLK SOM VANDRAR I MÖRKRET SKA SE ETT STORT LJUS, ÖVER DEM SOM BOR I DÖDSSKUGGANS LAND SKA LJUSET STRÅLA FRAM (Jesaja 9:2).

FÖR ETT BARN BLIR OSS FÖTT, EN SON BLIR OSS GIVEN. PÅ HANS AXLAR VILAR HERRADÖMET, OCH HANS NAMN ÄR, UNDER, RÅDGIVARE, MÄKTIG GUD, EVIG FAR, FRIDSFURSTE. SÅ SKA HERRADÖMET BLI STORT OCH FRIDEN UTAN SLUT ÖVER DAVIDS TRON OCH HANS RIKE (Jesaja 9:6-7a).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023