INTERNATIONAL WORSHIP 2017

I lördags hade vi vår konsert, kören som jag fått glädjen att vara med i.






Kören bestående av underbara, härliga människor från världens många hörn och allra mest afrikaner. Vi var ett härligt, färgstarkt gäng från olika kristna församlingar som vill lovsjunga och tillbe vår Herre, vår Jesus tillsammans.





Här skulle det vara afrikadukar kring halsen för männen och kring huvudet för damerna.....det blev svettigt värre😊.


Det var härliga afrikanska rytmer och dans, underbar lovsång och ett roligt gäng.




Fotografen var Jan.




THANK YOU all of my new friends for a wonderful time and evening. I will never forget you😊. GOOD BLESS YOU ALL.

Jag tror och vet att det är det här Gud vill med oss människor, att vi från olika kristna församlingar kan träffas, be och lovsjunga Jesus tillsammans. Att vi kan fokusera på det som vi har gemensamt istället för det som skiljer oss åt.

Att vi kristna kan se på Jesus och upphöja Honom tillsammans istället för att peka finger på varann och på varandras församlingar.

Visst bör vi ha ett hem, en församling och veta var vi hör hemma, men Jesus vill att vi skall vara eniga, ATT VI SKALL VARA ETT I HONOM. TILLSAMMANS ÄR VI STARKA.





MEN VAR OCH EN MÅSTE TÄNKA PÅ HUR HAN BYGGER. INGEN KAN LÄGGA EN ANNAN GRUND ÄN DEN SOM ÄR LAGD, JESUS KRISTUS (1 Korinthierbrevet 3:10b-11).

KOM LÅT OSS FALLA NER OCH TILLBE, BÖJA KNÄ FÖR HERREN, VÅR SKAPARE, FÖR HAN ÄR VÅR GUD OCH VI ÄR FOLKET I HANS HJORD, FÅREN I HANS VÅRD (Psaltaren 95:6-7).

OM NI NU HAR TRÖST HOS KRISTUS, OM NI FÅR UPPMUNTRAN AV HANS KÄRLEK, GEMENSKAP I ANDEN OCH MEDKÄNSLA OCH BARMHÄRTIGHET, GÖR DÅ MIN GLÄDJE FULLKOMLIG GENOM ATT HA SAMMA SINNELAG OCH SAMMA KÄRLEK OCH VARA ETT I SJÄL OCH SINNE. SÖK INTE KONFLIKT ELLER TOM ÄRA. VAR I STÄLLET ÖDMJUKA OCH SÄTT ANDRA HÖGRE ÄN ER SJÄLVA. SE INTE TILL ERT EGET BÄSTA UTAN OCKSÅ TILL ANDRAS. VAR SÅ TILL SINNES SOM KRISTUS JESUS VAR (Filipperbrevet 2:1-5).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023