ANNANDAG JUL 2021

Sovmorgon, snöröjning, hundpromenad och sen brunch på det.


Och dagens första bild är ett av de finaste julpynten jag gjort i år, skall berätta mera om det en annan gång.

En av ungdomarna har fått stegring/feber så det blev ett coronatest på förmiddagen för både han och flickvännen, och nu kan vi bara vänta på svar.

De fick roomservice, istället för brunch här nere tillsammans med oss andra. 


I dag har snön fortsatt att dala ner. 


På morgonrundan blev vi ordentligt nersnöade.


Till kombinerad lunch/middag blev det restbuffe. Resten av dagen har vi levt på choklad, godis och chips. Ja även jag äter sött nu under julen.

I kväll har vi sett på en gammal goding till film "Snuten i varuhuset".  


Och ikväll när vi äntligen skulle få träffa våra goda vänner igen, de som bor i Västerås och som vi inte kunnat träffa på två år p.g.a coronasituationen så har vi feber som sagt i huset. Men vad kan man, vi lever helt enkelt i en sådan tid nu så det är bara att ta en dag i taget. Och det gäller ju inte bara nu utan det gäller ju alltid.

Men det blev en kort träff med avstånd på utsidan. Och vi fick åtminstone se varann, lyssna och höra på varann 💗. TACK JESUS FÖR DENNA VÄRDEFULLA STUND. 


Nu blir det dags för helgens andra jul-utebastu för oss. Och vi skall få pröva bastukvasten av björk som vi fått av ena sonens flickväns familj 💗.  

I blöt inför bastubadandet.

TACK JESUS FÖR JULBASTU OCH VÄNSKAP 💗.

HERREN ÄR GOD MOT DEM SOM VÄNTAR PÅ HONOM, MOT DEN SJÄL SOM SÖKER HONOM. DET ÄR GOTT ATT I STILLHET HOPPAS PÅ HJÄLP FRÅN HERREN (KLAGOVISORNA 3:25-26).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023