ETT FREDAGSPAKET

Fredagsmys hemma hos oss betyder oftast att vi unnar oss något extra (gott).

Julmys på utsidan.

Ofta gör vi god mat eller köper god mat. Det kan också betyda att var och en får önska sig något gott från affären (då menar jag sött som exempelvis godis).

Kvällens fredagsmys för mig bestod av ett stort paket, näsdukar. 

Natten till tisdag fick jag feber och blev riktigt flunssig. Onsdagmorgon blev det drop-in coronatest och resten av dagen sov jag. Som högst hade jag 38 graders feber, men det räckte riktigt bra till, jag var helt deckad.

I går hade jag ännu stegring på morgonen men till kvällen var jag helt feberfri. 

Svaret på coronatestet kom först sent på eftermiddagen, väntan kändes lång. Svaret var negativt, TACK JESUS.

Jag har bara kunnat andas genom munnen, näsan har varit helt täppt. Men nu börjar täpptheten släppa på en sida åt gången, det tar jag som ett gott tecken.

Denna helg skulle jag ha jobbat både lördag och söndag men är nu sjukskriven.

Och lördagkväll är det min tur att vara mötesledare på Fokus, men så blir det nu inte.

Jag hade glömt hur det kändes att vara riktigt flunssig (täppt näsa, rinnande näsa, feber, huvudvärk, sjuk hals och värk i kroppen, för mig i ryggen och benen) men nu minns jag.

Om man skall hitta något gott med detta tråkiga så är det att jag sannerligen kommer att uppskatta att få vara frisk och flunssafri sen när jag väl är där. Tacksamheten liksom växer.

För visst är det så, att om vi bara skulle möta medvind hela tiden då skulle vi knappast vara lika tacksamma som vi är när vi också upplevt motvind i vårt liv ?

Kvällens mysbrasa.

TACK JESUS ATT DU ÄR MED BÅDE I MED OCH MOTVIND.

DU ÄR ETT SKYDD FÖR DEN SVAGE, ETT SKYDD FÖR DEN FATTIGE I HANS NÖD, EN TILLFLYKT UNDAN STORM, EN SKUGGA UNDAN HETTA (JESAJA 25:4).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023