COACHING

I dag har jag varit ledig och jag började morgonen med en långpromenad tillsammans med min hundvän och våra hundar. Hugo är en Maltipoo och likaså hennes hund.

En annangång när vi träffades.

På eftermiddagen hade jag besök av en "coach", rättare sagt en blivande coach. Jag har turen att ha en väninna som via sitt jobb går en coachutbildning och behövde några personer att öva på, och jag blev en av de lyckliga. 

Vi tog te och smörgås innan vi drog igång.

Vi hade vår första träff i dag, sammanlagt blir det fem. Jag är väldigt laddad och motiverad (hoppas att det håller i sig) för att få in lite förändring i mitt liv, förändring som hoppeligen gör livet lättare för både mig och alla runtomkring 👍😉.

TACK JESUS FÖR DENNA MÖJLIGHET. 

Och ett starkt bibelord fick jag ikväll. Kanske detta bibelord också har en hel del att säga dig.

MIN SON (DOTTER), TA VARA PÅ VAD JAG SÄGER, VÄND DITT ÖRA TILL MINA ORD. LÅT DEM INTE VIKA FRÅN DIN BLICK, BEVARA DEM I DITT HJÄRTAS DJUP, FÖR DE ÄR LIV FÖR DEN SOM FINNER DEM OCH LÄKEDOM FÖR HELA HANS KROPP. MER ÄN ALLT SOM SKA BEVARAS, BEVARA DITT HJÄRTA, FÖR DÄRIFRÅN UTGÅR LIVET. GÖR DIG FRI FRÅN MUNNENS FALSKHET, LÅT LÄPPARNAS SVEK VARA FJÄRRAN FRÅN DIG. LÅT DINA ÖGON SE RAKT FRAM, RIKTA DIN BLICK RAKT FRAMFÖR DIG. TÄNK PÅ STIGEN DÄR DIN FOT GÅR FRAM, LÅT ALLA DINA VÄGAR VARA RÄTTA. VIK INTE AV ÅT HÖGER ELLER VÄNSTER, HÅLL DIN FOT BORTA FRÅN DET ONDA (Ordspråksboken 4: 20-27).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023