HUSBILSRESA DAG 7

Ännu en morgon fick vi vakna upp här i Kristiansand, tack. Och idag blev sista dagen här, för denna gång.

Vi började morgonen med en promenad här kring Dyreparken där vi bott på bobils camp. 

Det är så fint här. 

Vi vandrade på sjörövarbryggan.


Så fint väder att promenera i.


Och djur hittade vi. 

Här skulle de riktiga girafferna bo, men vi såg dem inte.


Bobilscampen, vår bil syns längst till höger.

Enkelt och smidigt att bo här.


Idag har Matilda varit ledig hela dagen. Vi har kört runt med husbilen på sightseeing.


Matilda har visat oss dagiset där hon hoppar in och jobbar ibland. Och hon har visat var hon håller hus på torsdagskvällarna när det är Touchpoint (stor kristen "unga vuxna samling"). 

Vi har varit till Ikea och lite andra affärer och handlat både det ena och det andra. Och naturligtvis blev det köttbullar, mos och lingonsylt vid Ikea.

Och idag har det varit en betydligt varmare dag här med sol och + 16 grader. 


Hugo har blivit gosad med. 


Vi har njutit av den fantastiska utsikten från deras vardagsrum/kök, vilken jag inte kunnat se mig mätt på, tänk att få bo med denna utsikt. 


Och i sol ljus.

Och Matildas rum fick jag även ta bild av och sätta här på bloggen trots att hon inte har hunnit ställa allt i ordning ännu (hon har varit hit och dit på olika läger och tillställningar. Senaste helg var hon på en annan plats i Norge och hjälpte till på barnmöten med Viggo Klausen).

Hugo han intog sin plats, i sängen. 

Ett duntäcke samt en yllematta (den på golvet) fick Matilda av oss (från Ikea) så hon ska ha varmt och skönt i vinter. 


Mums med rågbröd från Finland. Matilda har ätit och njutit. Vi hade också med några andra godsaker från Finland, knackorv och Tupla.

Hej då älskade Matilda, sköt om dig och Jesus med dig var dag och natt samt stund.

Ja ķlockan 15:45 behövde vi hoppa i bilen och starta vår hemresa. Visst kändes det tungt och jobbigt även denna gång i mamma hjärtat, men samtidigt så tryggt att veta att hon trivs och har det så bra där med både studier, jobb och kompisar. Och att hon bor med kompisar som alla trivs tillsammans. 

Vi körde 3 h och var så framme vid färjan som skulle ta oss över till Moss. Även denna gång satt vi kvar i bilen under överfarten de 30 min det tog.


Sen körde vi 1 h och kom hit till Bobilparkering Orje (O:et borde ha ett streck över sig, för att bli rätt bokstav). Så det blir ännu en natt i Norge för oss. 


TACKSAMHET fyller mitt hjärta Jesus, tack. Må vi alltid förstå att vara tacksamma. Må vi alltid fortsätta att ropa till Dig HERRE. För endast Du kan ge rätt svar i rätt tid. TACK.

ROPA TILL MIG, SÅ VILL JAG SVARA DIG OCH LÅTA DIG HÖRA OM STORA OCH OFATTBARA TING SOM DU INTE KÄNNER TILL (Jeremia 33:3).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023