HUSBILSRESA DAG 9

Vi är hemma i Finland igen, och det känns helt toppen bra. Under vår resa har vi fått se både det ena och det andra, så nog är det fint att ha ett land vi får kalla vårt, en plats vi känner, en plats där vi känner oss trygga och ett hem, en familj, nära och kära som väntar på oss. 

FINLAND -De tusen sjöarnas land.

En morgontrött jag, men glad att trappa ner till bildäck och få hoppa in i husbilen.

Under hela båtfärden sov vi gott (ingen blåst eller storm syntes till).

Klockan 7:15 kom vi till Nådendal, men det tog ca 30 minuter innan vi fick köra iland..


Vi körde till ABC- Aura (ca 30 km) och tog en morgonpromenad plus ett ordentligt morgonmål. 


Min man gillar tomater, jag gillar chokladbollar också åt vi även bröd med pålägg samt dricka, sen var vi nöjda och belåtna.


Vi körde vidare till Tammerfors och jag tog en sväng in på Ikea, jag inhandlade lite smått som ljus, bordstabletter, små mattor, trasor, torkställ och en väggklocka till villan. 


Jan och Hugo vilade i bilen under tiden, eftersom det regnade. 


Sen fortsatte vi vår färd. Och färden gick hit till Tuuri, här ska vi sova vår sista natt på denna resa.


Hugo fick en ordentlig promenad i det fina vädret (innan regnet kom).


Så fint och höstligt var det här när vi kom. Det roliga är att när vi var här för ca en vecka sedan var det över 20 grader varmt, sommarväder och hela campingen var full av vagnar, bilar, människor och hundar. Idag är det bara ca 40 ekipage här, regnigt (just nu) och + 11 grader. 


Vi har njutit och tagit det lungt i bilen sen regnet började ösa ner. Vi åt en kombinerad lunch- middag.


Så mysigt att lyssna till regnet som droppar på taket, medan det är skönt och varmt här på insidan. 


Jan har sett på Jaromatch medan jag fixat med bloggen. Vi har varit en kort sväng in till affären (min man som fyller år på tisdag fick en present av frun...en present som behövde prövas). Nu har Jan varit i bastun. Jag undviker ännu bastu (med min inflammerade axel som inte är helt bra ännu). Nu lite lördagsmys. Och sen hoppeligen får vi en skön och lång natt med en ordentlig sovmorgon (det har varit rätt full rulle, många sena kvällar och tidiga morgnar). 


TACK JESUS ATT VI ÄR HEMMA I FINLAND IGEN. TACK ATT BÅTRESAN GICK BRA, TACK ATT BILEN RULLAT PÅ, TACK FÖR HUSBILSLIV. TACK ATT VI TRIVS TILLSAMMANS ❤.

HAN STILLADE STORMEN OCH VÅGORNA TYSTNADE. DE GLADDES ÖVER ATT DET BLEV LUNGT, OCH HAN FÖRDE DEM TILL HAMNEN DIT DE VILLE. DE SKA TACKA HERREN FÖR HANS NÅD OCH HANS UNDER MOT MÄNNISKORS BARN (Psaltaren 107: 29-31).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023