NYTT ÅR 2016

Vi har avslutat ett år och börjat ett nytt år. Och vi gjorde det tillsammans med kära vänner. Vi hade en underbar kväll med alla ingredienser för en toppenkväll.

Nyårs chokladmousse.
Ljus i massor...vi räknade till 19 st i vardagsrummet...smile.

Glittrande människor.

Våra "kära" vänner.

Vi...ser inte alls lika kära ut...smile.
Härliga barn.

Dock inte alla barn på bild här.


Två härliga, glada tjejer.


Och en söt liten gäst, som jobbade på för sig själv.,,,nöjd och glad.


Det blev den årliga skattjakten för alla med barnasinnet i behåll. Skattjakten var gjord lite knepigt, med finurliga gåtor så att det skulle vara roligt för alla åldrar. Den började med att man skulle hitta en gubbe i köket  och " EN MUN". På munnen stod det "OM DU SER PÅ MIG, SÅ SER DU DIG".



Och ett av barnen ropade genast: DET ÄR EN SPEGEL. Också fortsatte jakten med att leta på alla speglar i hela huset. Vi använde oss av alla rum, så i wc:n fanns nästa lapp.



"ALLA TAR MIG I HAND", så löd nästa lapp, och det var dax att leta på alla handtag...o.s.v.
Skatten var ett stort paket med allt från guldpengar, sjörövargodis till kyssar. Allt för alla åldrar, spänning, glitter och romantik.

Det fanns lite kvar av skatten ännu imorse. Men inte så mycket nu mera.....

På tal om glitter så har vi hela huset fullt av små, små guldglitter som förgyller vårt hem......smile. De tar sig inte så bra på bild men i verkligheten är det helt "gnistrande fint".


Soffan glittrar.

Det sandiga golvet i farstun blev uppiffat av glitter.


 Inget nyår utan raketer...... och en glad radiostyrd spindel.




Trevliga samtal och disskussioner...med kaffekoppen i hand.

Vänner som spelar badminton och bastar varje vecka.

Jag blev utnämnd till kvällens kung ( ja, inte drottning) men det varade dock inte länge.

Kvällens prinsessa underhöll oss.
Ingen fest utan glamour och show.

Och här....ännu senare på kvällen, fick jag en öm, kärleksfull blick av min älskling.....ni vet löftet gäller..... i nöd och lust.
Gott nytt år, grått nytt hår eller varför inte neon nytt hår.

Min man har börjat det nya året...med en ny frisyr. 
Vi vill avsluta och börja ett nytt år med Jesus. Han som har hela vårt liv i sin hand. Han som har "EN PLAN FÖR VARENDA MÄNNISKAS LIV". FÖR GUDS RIKE ÄR INTE ORD, UTAN KRAFT (1 Korinthierbrevet 4:20).
Och det är just den KRAFTEN som jag vill fortsätta att blogga om. För den kraften är så stark, den starkaste....FADER, SON OCH HELIG ANDE. Alla tre...men ett...EN STARK FAMILJ.

JAG SKÄMS INTE FÖR EVANGELIET. DET ÄR EN GUDS "KRAFT" SOM RÄDDAR VAR OCH EN SOM TROR (Romarbrevet 1:16).

Jag vet att det finns många som tror på Gud och en himmel, men de tror inte att Han finns här och att Hans KRAFT är verksam idag, på denna jord, i våra hem och våra liv. Och att du själv får använda dig av den kraften.

Jesus säger: SANNERLIGEN, JAG SÄGER ER: VAD NI BER FADERN OM I MITT NAMN, DET SKALL HAN GE ER. ÄNNU HAR NI INTE BETT OM NÅGOT I MITT NAMN. BE OCH NI SKALL FÅ, SÅ ATT ER GLÄDJE BLIR FULLKOMLIG (Johannesevangeliet 16:23-24).

DEN SOM TROR PÅ MIG, HAN SKALL UTFÖRA GÄRNINGAR SOM JAG, OCH ÄNNU STÖRRE. TY JAG GÅR TILL FADERN, VAD NI ÄN BER OM I MITT NAMN SKALL JAG GÖRA, SÅ ATT FADERN BLIR FÖRHÄRLIGAD GENOM SONEN. OM NI BER OM NÅGOT I MITT NAMN (I JESU NAMN) SKALL JAG GÖRA DET (Johannesevangeliet 14:12-14).





TALET OM KORSET ÄR EN DÅRSKAP FÖR DEM SOM GÅR FÖRLORADE, MEN FÖR OSS SOM RÄDDAS ÄR DET EN GUDS KRAFT (1 Korinthierbrevet 1:18).

TY OM DU MED DIN MUN BEKÄNNER ATT JESUS ÄR HERRE, OCH I DITT HJÄRTA TROR ATT GUD HAR UPPVÄCKT HONOM FRÅN DET DÖDA, SKALL DU BLI RÄDDAD ( Romarbrevet 10:9).

OM VI BEKÄNNER VÅRA SYNDER ÄR HAN TROFAST OCH RÄTTFÄRDIG, SÅ ATT HAN FÖRLÅTER OSS SYNDERNA OCH RENAR OSS FRÅN ALL ORÄTTFÄRDIGHET (1 Johannesbrevet 1:9).
'




ÖNSKAR ER ALLA,  SLÄKTINGAR, VÄNNER, BEKANTA OCH BLOGGLÄSARE ETT RIKTIGT GOTT OCH VÄLSIGNAT NYTT ÅR 2016.

SÖK FÖRST GUDS RIKE OCH HANS RÄTTFÄRDIGHET, SÅ SKALL NI FÅ ALLT DET ANDRA OCKSÅ. GÖR ER DÄRFÖR INGA BEKYMMER FÖR MORGONDAGEN. ( Matteusevangeliet 6:33-34).


NU TAR VI ETT HOPP IN I DET NYA ÅRET...HERE WE COME 2016.







Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023