EN TITT UPPIFRÅN.

GUD SER ALLT OCH ALLA, Han har dig helt under uppsikt.
Om den tanken känns otrevlig, då skall du ta mera tid med din/vår kärleksfulle Far.

DEN TANKEN GÖR MIG TRYGG, den gör att jag kan slappna av på ett helt annat sätt, när jag vet, att vad som än händer så vet Han hur jag har det. Han finns där, just precis när jag behöver Honom.
När jag tittar ner från vår balkong, då ser det ut så här......kaniner som hoppar omkring (Konrad syns), Nemo som simmar i poolen, blommor som behöver vattnas.....en levande gårdsplan.

GUD SER PÅ DIG MED KÄRLEKSFULLA ÖGON, för du är Hans dyrbara ögonsten. Han älskar dig och vill dig bara gott. Som det står i bibelordet (Jeremia 29:11) Han vill ge dig en framtid och ett hopp.

Jag vill avsluta med ett FILMTIPS, passar bra så här i semestertider. Jag såg denna film( En fråga om tro) för en tid sedan, den är bra och som det står, den är inspirerande.



SOMMARKRAMAR TILL ER ALLA .


PSALTAREN 53:3
Gud blickar ner från himlen över människors barn, för att se om det finns någon som förstår, någon som söker Gud.

PSALTAREN 121:2-3
Min hjälp kommer från Herren, som har gjort himmel och jord. Inte låter han din fot vackla, inte slumrar han som bevarar dig.

PSALTAREN 139:2-5
Om jag sitter eller står, vet du det, du förstår mina tankar fjärran ifrån. Om jag går eller ligger ser du det, med alla mina vägar är du förtrogen. Innan ordet är på min tunga, vet du, Herre, allt om det. Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023