LÄGERDAG 4 FREDAG 29.7

Sent i går kväll plingade det till i min telefon, Mikael skickade: vi kommer nog till lägret i morgon. Gissa om vi blev glada, att pojkarna vill komma hit över helgen. Här har de tillbringat en vecka varje sommar en stor del av sin uppväxttid och fortfarande så drar det, de vill hit.
Så efter att Mattias slutade i jobbet startade de hitåt, det tar ca 4h att köra, så kl.19 var de framme. Känslan är fantastisk nu är vi hela familjen här.


En nöjd man med sin frukostbricka i morse.

Morgonmål.

Till detta läger är även du välkommen, du som läser detta och inte är här. Kommer man så här mitt i och behöver övernattning, då bör man gå via kansliet och kolla om det finns rum och mat. Helst skall man ju ringa före. Men vissa som är på genomfart brukar komma på ett kort besök, även då bör man gå via kansliet och meddela att man är här och hur länge man stannar. Och vid kansliet får man även det fina gröna armbandet som alla på lägret bör ha.
OCH OM DU INTE ÄR HÄR I ÅR, SÅ TÄNK PÅ DET TILL NÄSTA ÅR....DU/NI ÄR VARMT VÄLKOMNA.


Denna fina, älskade sång säger att vi alla är välkomna till Jesus.


Alla lägrdeltagare bär ett grönt armband.

Vår lägerchef , även Kyrkans Ungdoms verksamhetsledare är Leon Jansson. Han kan det här med att hålla i många trådar och att få allt att fungera fint.....och till sin hjälp har han den störste av alla på detta läger VÅR JESUS, och sen har han även hjälp av alla oss små hjälpredor.



I kväll har det varit MISSIONLANDIA här på lägret, på gräsmattan utanför festsalen...det var nog Pieksämäkis roligaste nöjesplats i kväll. 







Där fanns (eller skulle finnas, jag hann inte kolla upp allt) mycket att uppleva och få pröva på som utklädning och fotografiering, internationell plockmat, ansiktsmålning, manikyr, hårflätning, kärringkånk, kasta våta svampar på lägerchefen, serer lekar m.m. Biljetter kostade 2E/aktivitet och intäkterna gick till missionen.

Denna unga, glada dam var en av de skickliga, som kunde det här med att fläta och sätta upp hår.




Och den vackra damen som blev flätad heter Maria och hon fyller år i dag. Hon vet inte om det ännu, men vi skall sjunga för henne i kväll på campingområdets grill/knytkalas.






Det har även varit missionskväll inne i festsalen med "Sikta mot stjärnorna". Och sen missionsgudstjänst med musik från hela världen.

I kväll är det även dags för jatkot för unga vuxna.

Slutligen, efter aftonandakten har vi även jatkot ,vårt årliga KNYTKALAS PÅ CAMPINGOMRÅDET.


Vi har börjat ställa till inför partyt i kväll.

Det blev/blir en händelserik dag även i dag.


MATTEUSEVANGELIET 7:7-8
Be, och ni ska få. Sök, och ni ska finna. Bulta, och dörren ska öppnas för er. För var och en som ber, han får, och den som söker, han finner, och för den som bultar skall dörren öppnas.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023