EN VECKA SOM RUSAR FRAM

Denna vecka rusar snabbare än vanligt, men än så länge hänger vi med.

(Dagens bilder är från morgonpromenaden).


Jag jobbar kvällsskiften måndag- torsdag och har de två senaste dagarna börjat redan kl.13:30 (vilket betyder att jag hoppat på cykeln kl.13).
Det har känts som om jag bara hunnit vakna, gå ut med Hugo, plocka disk och tvätt, duscha, göra mat (att ta med) och sen trampa iväg. Förmiddagarna har bara rusat iväg, liksom dagarna också tycks göra.


Fredag är jag ledig och skall då med dottern till Vasa centralsjukhus för olika kontroller inför nästa veckas knäoperation.


Efter det blir det en efterlängtad kvinnoweekend för mig (fredagkväll-lördagkväll) ute vid Pörkenäs.

Livet kan vara tufft helt vardagligt, ett helt pussel att få ihop och ofta fattas flera bitar.


Och livet är tufft ute i vår värld, varje dag får vi höra om tragedier, olyckor och katastrofer samtidigt som vi lever i en pandemi.


Men jag vill säga till både dig och mig: Ge inte upp, Herren har svaret, lösningen och det goda slutet. Medan vi lever i denna värld med svåra pusselbitar, pandemi och katastrofer får vi för varje ny dag och situation söka kraft och hjälp hos Honom som har allt och som dagligen vill fylla oss med sin frid, kraft, glädje, tålamod, vishet, vänlighet m.m.

Ta till dig allt vad Han vill ge dig, det Han vill fylla ditt liv med, för Jesus vet vad just du behöver, saknar och längtar efter. Dela det med Honom.

TACK JESUS FÖR DIN LEDNING, VARJE DAG OCH I VARJE SITUATION.

EFTERSOM DU HAR  BEVARAT MITT ORD OM UTHÅLLIGHET, SKALL JAG BEVARA DIG OCH RÄDDA DIG UR PRÖVNINGENS STUND, SOM SKALL KOMMA ÖVER HELA VÄRLDEN OCH SÄTTA DESS INVÅNARE PÅ PROV (Uppenbarelseboken 3:10).

FÖRTRÖSTA PÅ HERREN AV HELA DITT HJÄRTA, FÖRLITA DIG INTE PÅ DITT FÖRSTÅND. RÄKNA MED HONOM PÅ ALLA DINA VÄGAR, SÅ SKA HAN JÄMNA DINA STIGAR . VAR INTE VIS I DINA EGNA ÖGON, VÖRDA HERREN OCH UNDVIK DET ONDA. DET SKA GE HÄLSA ÅT DIN KROPP, KRAFT ÅT ALLA DESS BEN (Ordspråksboken 3:5-8).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023