FREDAGKVÄLL TILLSAMMANS

I kväll har Jan och jag varit och vandrat på en "nyrenoverad" vandringsled i Fäboda.


Och Hugo var ju också med.


Eftersom vädret i dag varit toppenvarmt och skönt, samt soligt (när vi åkte hemifrån) så beslöt vi att ta en tur ut i skogen.


De nya spångarna var fina och trevliga att gå på men glipan i mitten är aningen bred, Hugo föll dit med tassen en gång och jag tänkte få foten dit emellan, på ett ställe. 

Uppåt.


Vi gick förbi Reijos stuga.


Där kan man övernatta, om man har med tillbehör.


Det gröna bandet är Hugos koppel.

Vi träffade på ett bekant par (från församlingen) som vi pratade en stund med och därefter kom två cyklister emot. Annars var det bara vi i skogen. Men när vi kom till parkeringen igen hade två bilar till parkerat på den nya parkeringsplatsen.

Det var ingen lång runda men en passlig 3 km med Hugo.

Innan vi åkte till skogen hade vi fredagsmys med hamburgarmiddag ute på gården, innan Matilda skulle iväg till kompisars villa.

Det var så varmt ute på vår gård under terasstaket så jag t.o.m letade fram shortsen igen. Vi var länge ute i det fina vädret.

Det är endast blommorna som skvallrar om att hösten är här.

Promenadrundan i morse gick via ett café, för att få känna att jag har ledig dag, som jag sa till Jan 😊. Vad bra! var hans svar 💗. Skulle Jan eller någon annan ha haft möjlighet att följa med så skulle cafebesöket ha varit ännu bättre.

Det blev naturligtvis cafét där hundar är välkomna, och de får t.o.m ligga i soffan. Gissa om Hugo trivs där?

Jag beställde en koffeinfri latte och en rå chokladkaka (utan mjölk, utan socker och utan mjöl). 

I dag fick Matilda ett efterlängtat sms, tid till operation för sitt knä. Operationen blir fredagen den 8.10 vid Vasa central sjukhus. Hon var nöjd och glad över att äntligen få tid och att operationen blir efter höstens studentskrivningar.
Tyvärr är det precis en vecka innan höstlov. På lovet hade hon planerat att fara och klättra en dag med Mattias och hans flickvän till Helsingfors. Men vi får, se kanske vi ändå tar en sväng till Helsingfors.

Nu blir det fredagsbastu här hemma i utebastun. Och imorgon och på söndag blir det jobb för mig.

TACK JESUS FÖR EN TOPPEN FREDAGKVÄLL.


TACKA HERREN, TY HAN ÄR GOD, TY HANS NÅD VARAR I EVIGHET (Psaltaren 136:1).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023