LUNCHDATE

Jag hade egentligen tänkt skriva om sommarteatern som vi var på i tisdags men det får bli en annan gång, nu vill jag bara låta tankarna får landa i fingertopparna.

Och börjar med en bild på Selma💗 som har placerat sig skönt i sandhögen.



DATE
Alldeles just kom jag hem, jag har varit på LUNCHDATE med min man 💗, något jag aldrig hade möjlighet till med mitt tidigare jobb som dagmamma.


Jan har varit på arbetsresa sen i måndags och kom hem nu inatt.
Det var tänkt att jag skulle vara ledig idag, men de ringde och frågade om jag kan komma till kl.15. Jag svarade inte "ja" genast. Först ringde jag min man och funderade med honom, vad han tycker. Vi har ju knappt sett varann denna vecka och jag jobbar även imorgon och natten till mån.
Jan tyckte dock att jag skall ta skiftet om jag vill och orkar och det tyckte jag också, det är ju bra att visa sig intresserad, speciellt eftersom detta är den plats där jag helst vill få ett fast jobb.

Så det blev att vi tog en lunchdate, så vi hann se varann och prata, inte illa alls.


GODA NYHETER
I dag har jag fått glada, goda nyheter från min väninna, vars barn kämpar med en allvarlig sjukdom sedan i juni.
Efter behandling ser allt bra ut och de får åter igen vara hemma, ladda batterierna och sova i egna sängar. Gläds med er kära vänner💗, och bönerna fortsätter hela vägen.


SKÖN PROMENAD
Hugo och jag tog en skön långpromenad imorse. Vi stannade till vid Aspegrens Trädgård och "vanten" kom fram, Hugos favoritleksak.





Och vi hälsade på fåren.


Vad skönt att jag även denna höst vet att jag får dessa sköna, långa morgonpromenader med Hugo. Det är annat än det var när jag i mitt tidigare jobb började kl.7:45 och skulle hinna ut med Hugo på en långpromenad innan dess.

Visst kommer jag att ibland jobba tidiga morgnar även nu, men inte varje dag mån-fre.

Känner mig så tacksam för så mycket just nu.


Vi kan ha det bra, men Jesus kan göra så att det blir ännu bättre, för Han vill oss alltid det bästa.


1 AUGUSTI-2019
I går steg vi in i augusti, och jag gjorde ett beslut.
Jag drog på mig lenkkiskorna, körde (ja, jag tog faktiskt bilen) till Gamla Hamn och spånbanan för att börja jogga.


Trött men ok.

Jag hade beslutat att jag joggar väldigt långsamt och ser hur länge jag orkar, det skulle kännas ok och ingen blodsmak i munnen. Ett varv är 1,5 km, vilket jag hoppades att klara.



Och jag klarade hela varvet, det gick faktiskt riktigt bra. Andra varvet promenerade jag. Och tredje varvet tänkte jag jogga så långt jag orkade, och jag fixade det hela vägen, riktigt stolt över mig själv.


LITE PROBLEM
Jag har ju ansträngningsastma men jag har inte haft något större problem med det efter som jag inte ansträngt mig😉 så värst mycket de senaste åren. Men nu märkte jag av det, endast lite när jag joggade, men efteråt blev det lite pipigt, slemmigt och tungt, dock inget allvarligt. Så tror nog att det är dags att sätta in medicinen igen ifall jag skall fortsätta att jogga, vilket jag ska.

I natt vaknade jag av att det värkte lite i hälen, den som jag haft problem med hälsporre i. Men jag insåg att det var lite på annat ställe. Jag masserade den ömma punkten och stretchade vaden, och det lugnade ner sig. Jag får helt enkelt följa med den, be och ev inhandla nya lenkkiskor.

Som alltid så lämnar jag ALLT OCH ALLA I JESU HELANDE, LÄKANDE, UPPRÄTTANDE, LEDANDE, BÄRANDE HÄNDER.


Nu en eftermiddagspromenad och lite "vantlek" innan det blir dags för jobb.
Önskar dig som läser en TREVLIG OCH VÄLSIGNAD FREDAGSKVÄLL.





HAN TOG PÅ SIG VÅRA SVAGHETER OCH BAR VÅRA SJUKDOMAR (Matteusevangeliet 8:17b).

TRON ÄR GRUNDEN FÖR DET VI HOPPAS PÅ; DEN GER OSS VISSHET OM DET VI INTE KAN SE (Hebreerbrevet11:1).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023