VI HAR STUNDEN

I dag är det kära pappas dag, idag fyller han 82 år.
Vi har firat honom och tillbringat dagen på deras soliga fina ställe, högt uppe på kullen.



Så tacksam att han mår bra nu, kan äta och fungerar.



Ja, alla vet vi vad vi har för stunden, men aldrig vad som ligger framför.
Så dålig som pappa var i vinter så visste vi ju inte ens ifall vi skulle få fira denna dag. Men vi hoppades, vi bad och vi både trodde och väntade på bönesvar. Så ge aldrig upp, fortsätt att be för dina nära och kära.
Man kanske inte får det bönesvar man bett om och önskat, men Herren lämnar en aldrig.
Han griper kanske inte in med ett totalt helande, men ofta när vi ber fyller Han på med just det var och en behöver för stunden, som frid, glädje, kraft, Han lyfter bort smärta och oro, Han gör så att den rätta läkaren med den rätta kunskapen eller den rätta medicinen hittas, Han ger en fin stund, Han fyller atmosfären med en himelsk känsla. Han sänder det rätta besöket...och så mycket mer.

Så kära vänner, sluta aldrig be.

Och ifall du inte har rett upp ditt liv med Herren, gör det nu. Livet här på jorden är endast en kort och flyktig tid. Tiden efter detta, det är det riktiga livet, det liv som Herren har berett för alla som vill dela evigheten med honom.


Och den evigheten blir inte tråkig, den kommer att innehålla bara roliga ingredienser, fantastiska maträtter och godsaker, tryggt och vilsamt att vara, fint och vackert för ögonen, underbara dofter, det bästa umgänget, underbar musik och dans och just då och där kommer du att inse den verkliga meningen med livet.

FÖLJ MIG SÄGER JESUS
Vi har något fantastiskt att se fram emot, livet efter detta tillsammans med Jesus.
Men medan vi får leva här på jorden vill vi göra det bästa av denna gåva som vi fått, livet. Vi vill leva, njuta och varje dag vara nära Jesus, i bön och i tillbedjan.




DETTA ÄR DAGEN SOM HERREN HAR GJORT, LÅT OSS JUBLA OCH GLÄDJAS I DAG (Psaltaren118:24).

FÖR OM DU MED DIN MUN BEKÄNNER ATT JESUS ÄR HERREN OCH I DITT HJÄRTA TROR ATT GUD HAR UPPVÄCKT HONOM FRÅN DE DÖDA, SKA DU BLI FRÄLST.
MED HJÄRTAT TROR MAN OCH BLIR RÄTTFÄRDIG, MED MUNNEN BEKÄNNER  MAN OCH BLIR FRÄLST (Romarbrevet 10: 9-10).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023