25 ÅR SEDAN

I går firade vi 24-årig bröllopsdag och idag har vi firat att det är 25 år sedan vi förlovade oss.


Jag har varit ledig men Jan har jobbat, så det blev lite kvällsfiras, även ikväll. Firas och firas, men vi köpte hem lite gott, gav varandra en puss och en kram och njöt ute i solen medan vi fick lyssna till Matilda som berättade om sin dag.

Matilda har börjat sitt sommarjobb idag, hon är "sommarkompis" åt en tjej. De hittar på roliga saker 5h/dag 👍😊. En riktigt fin och rolig dag hade de haft.

I dag har jag tagit en lång och skön promenad med Hugo, har så otroligt mycket i tankarna just nu. En promenad är alltid bra för både kropp och knopp och en otroligt bra stund för att be.

Fåren har kommit till Aspegrens trädgård så vi tog en sväng där förbi, detta var 3:e gången som vi hälsade på dem.


Såg så mycket vackert under promenaden, men när man vet att någon verkligen har det svårt och kämpar för sitt liv då är liksom inte det vackra lika vackert längre.

Det var ju vackert, även om jag inte såg det först, men efter lite bön trädde det fina bättre fram.


När man får lämna allt och alla i Herrens händer, när man får berätta för Jesus hur man mår, vad man är rädd för, känner oro inför, vad man går och tänker och grubblar på ja då lättar det inombords. Och då kan man plötsligt mitt i bedrövligheten se alla fina färger och Guds fina natur igen.
Då känner man att hoppet och friden flyttar in i hjärtat igen.

Ikväll var vi också en sväng till mina föräldrars. Där känns det så bra att vara, speciellt nu när pappa mår så bra igen💗.


Någon blir frisk medan någon annan blir sjuk.
Någon njuter och lever livet när liksom livet kommit tillbaka igen och bra så, för visst ska vi njuta, tacka och vara glada när vi får ha det bra.
Medan någon drabbas och livet rasar samman, mattan under fötterna liksom dras bort. Det är just då som alla vi runtomkring behövs för att finnas där, stötta, hjälpa, trösta och framför allt för att be.
För den som ber han får.





Nu ska jag krypa isäng för imorgon ska jag vara på jobb kl.7, lite väl tidigt för mig men nog ska det gå bra. När man har ett toppen jobb då känns det ok att stiga upp kl.6 (gäsp 😉).

En sådan dag har det varit idag.


SE, JAG SKA HELA DESS SÅR OCH SKAFFA LÄKEDOM OCH BOTA DEM, OCH JAG SKA LÅTA DEM SE FRID OCH TROFASTHET I ÖVERFLÖD (Jeremia 33:6).

DU OMSLUTER MIG PÅ ALLA SIDOR OCH HÅLLER MIG I DIN HAND (Psaltaren 139:5).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023