LUCKA 23 2023

I kväll har Jan gjort en smörgåstårta till morgondagens julbuffe. 


Den blev så fin.


Jag har bakat pepparkakor. 


Och sen svängde Jan ännu ihop en dadelkaka. Den första som blev bakad för två dagar sedan var så otroligt god så den blev uppäten, alla i hushållet gillade den. 

Vi har varit in till svärmor en sväng. Och vi har varit och handlat det sista i matväg. Mest for vi för att träffa folk, stå och prata en stund och få önska god jul, för i en liten stad känner man ju var och varannan när man far till butiken.

Jag har julbäddat klart, alla har fått julsängkläder. Här en bild när jag bäddat klart åt Matilda (hon har ju sovit här nere i vårt sovrum efter operationen och fortsätter att göra det tills trappan upp till hennes sovrum börjar gå smidigare med kryckorna). 

Jag fick börja dagen med ett spabad medan Jan tog ut Hugo på promenad, det är kärlek.

Så otroligt skönt och avslappnande var det (lite smygreklam på mössan här).


Vi har varit promenerande till gravgården och tänt ljus.


Vi sitter nu i vardagsrummet vid en sprakande brasa och slöar, lyssnar på julmusik, ser på tv, bloggar, surfar på telefonen, dricker glögg, äter nötter och njuter av att vi har färdigt fixat allt vi önskat hinna med. Allt utom godiskokandet, men det tar vi imorgon (för annars äter vi upp allt).


Pojkarna har varit ut med sina kompisar ikväll. De passar på att träffas nu när alla är "hemma" till jul. Och nu kom de hit ❤.

TACK JESUS FÖR EN MYSIG DAG. 

SE,ÖVER BERGEN KOMMER GLÄDJEBUDBÄRAREN SOM FÖRKUNNAR FRID (Nahum 1:15 a).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023