I SKOLBÄNKEN

I går var jag och 29 andra på kurs, läkemedelskurs.
Jag fick uppleva igen hur det känns att sitta i skolbänken och ta in massor av information och med pennan i hand anteckna det allra viktigaste.



I dag har jag också suttit på en bänk, på en parkbänk med dottern, hennes kompis och kompisens mamma, som är min väninna.


Innan vi satte oss på parkbänken och åt gott så hade vi besökt Jakobstads nyaste loppis👍.

När vi satt där och samtalade om det ena och det andra kom en fiskmås flygande och började dricka vatten ur drickfontänen (eller vad den nu heter). Jag försökte få en bild av den men eftersom jag inte vågade gå för nära för att skrämma bort den så blev bilden inte så bra med mitt zoomas.


Men det häftiga var att när den flög iväg så såg den ut som en duva, ni vet den helige Anden avbildas ofta som en duva.


Kanske vi fick en hälsning ifrån ovan.


I KVÄLL
När jag kom hem satte jag igång med att göra en stor potatis/kött låda och kokade ägg.
Nu när pojkarna är hemma över sommaren behöver det finnas rikligt med mat i kylskåpet😊.
Ägg äter de ofta till morgonmål och flera stycken, så jag kokar ofta ett helt paket åt gången.

Just nu ligger jag i sängen och bloggar och här bredvid ligger Mikael, just var de två andra syskonen här också. Nu är tiden igen när vi hela familjen samlas i vår säng, ligger och pratar, äter något smått, trycker på våra telefoner/datorer och bara får tid att vara nära varann.

Jan for på jobbresa idag. Han ringde just och berättade att när flyget hade landat i Köpenhamn fick passagerarna sitta och vänta inne i planet i två timmar innan en trappa kördes fram till flyget, det var nämligen strejk där.
Men det hade varit lungt, luftkonditioneringen var på och alla passagerare höll sig lugna, dock blev väl många tyvärr försenade dit de skulle.

Godnatt mina läsare. På tal om duvan i skolparken😉 jag vill avsluta med en fin lovsång, som handlar om att vi tror på en treenig Gud, vår Fader, Son och Ande.

Liksom vattnet är ett men ändå tre, flytande, is eller ånga så är även Gud en men ändå tre, Fadern Gud är själva Skaparen, Hans Son är den som kom i mänsklig gestalt, vår Frälsare och den helige Anden är som en hjälpande vind som blåser kring över allt.




HERREN ÄR ANDEN, OCH DÄR HERRENS ANDE ÄR, DÄR ÄR FRIHET (2 Korintierbrevet 3:17).

LÅT ER FÖRNYAS TILL ANDE OCH SINNE OCH KLÄ ER I DEN NYA MÄNNISKAN, SOM ÄR SKAPAD TILL LIKHET MED GUD I SANN RÄTTFÄRDIGHET OCH HELIGHET (fesierbrevet 4:23).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023