SOMMARDAGAR

Dagarna består av promenader, vila, trädgårdsfix, glass, jobb, bön och familjetid.

Paus i trädgårdsarbetet.

I går fixade jag i trädgården.


Och vi var en sväng till villan och planterade blommor, har dock ingen efterbild, men det lär nog komma en hel del bilder från villan under sommaren.
I morgon flyttar vi ut👍😊.


Vi njuter av allt gott som hör sommaren till, för oss. Som glass, jordgubbar (och film).




Och jag har äntligen införskaffat en cykelkorg till Hugo😊.


I går åkte vi på premiärtur runt kvarteret, och han gillade det. Han satt där inne i sitt galler och var bara nöjd att få åka med mamma istället för att lämna ensam hemma.






Hugos kompis kommer på besök ibland.



Jag har städat vårt klädskåp.



Och jag har städat lekstugan. Ännu ibland får vi små människor på besök som vill leka i den.



I kväll har jag varit på jobb och även imorgon ska jag, då slutar jag kl 21 och endera så kommer Jan och hämtar mig eller så cyklar jag ut till villan, det är ca 10 km.
Och då börjar det efterlängtade villalivet.

Tid med Jesus har jag också och vilken tur. För sommaren kan tyvärr med allt program göra att Han liksom hamnar i baksätet. Jag läser dock bibeln mindre på sommaren, men jag ber desto mera. Sommarpromenader och stilla stunder här och där är perfekta för samtal med Jesus.



INTE BARA ORD
Vi har det så bra just nu. Det enda bekymret är en borttappad nyckel. En nyckel som vi kommer att finna. Ni vet "Be först, leta sen". Det är inte bara ord, det är inte bara påhitt, det är sant och det fungerar varje gång.

Försök så får du se. I bibeln står det "den som ber han får" och det är sant
.

BEKYMRA ER INTE FÖR NÅGOT, UTAN LÅT GUD FÅ VETA ALLA ERA ÖNSKNINGAR GENOM BÖN OCH ÅKALLAN MED TACKSÄGELSE. DÅ SKA GUDS FRID, SOM ÖVERGÅR ALLT FÖRSTÅND, BEVARA ERA HJÄRTAN OCH ERA TANKAR I KRISTUS JESUS (Filipperbrevet 4:6-7).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023