MED GLÄDJE SKA VI DRA UT

Det blev ändrade planer, vilket jag var helt medveten om att det kunde bli.

På morgonrundan.

Efter morgonrundan fick jag samtalet att det blir jobb, kvällsskifte för mig, men istället får jag vara helt ledig imorgon.

Morgonrundan.

Nu skall jag först njuta av en kaffekopp, packa ihop lite saker och sen cykla hem.
Jag föredrar att ta en sväng hem via först, kanske är någon av barnen hemma så jag hinner se dem / krama dem och få en pratstund. Jag föredrar också att duscha där hemma och så har jag ju jobbnycklar m.m där. 

Matilda är annars påväg hit idag eller närmare mot kvällen med flera kompisar, och de skall övernatta här.
Då får vi lilla bilen hit så Jan kan komma och hämta mig strax efter kl.22 när jag slutar.

I vanliga fall skulle jag nog vara lite sur för att behöva hoppa in på jobbet när jag har en ledig dag, men av någon anledning så känns det helt ok. Och det är troligtvis för att jag vet att jag får vara ledig imorgon. Och för att jag fick så starka bibelord (dagens bloggbibelord längst ner) som talar rakt in i situationen, TACK JESUS FÖR DITT TILLTAL OCH DIN LEDNING.

I morgonkväll får vi goda vänner på besök. De kommer med hela familjen, både barn och barnbarn. Det är vänner som vi träffar max 1-2 gånger/år. 
Jag skulle egentligen ha jobbat till kl.15:15 då och Jan skulle ha fått ställa och kocka det mesta själv, men nu är jag ju ledig så vi kan hjälpas åt 👍.
Och när jag nu snart trampar hemåt kanske jag hinner lite plocka och städa innan jag far på jobb.

Angående min vattentäta telefon som hamnade i vattnet igår så var den sannerligen inte vattentät. Skärmen är helt svart idag, ibland plingar den till så den är troligtvis på, men den går inte att stänga av. Vi hinner inte åka och införskaffa en ny idag men Jan satte mitt simkort i en av hans telefoner då är jag anträffbar ifall någon vill ringa mig. Mycket mer kan jag inte göra med den 😉.

Jan skickade igår på vår familjewhatsappgrupp: Mammas telefon har varit och simmat, har ni något ärende till henne kontakta mig 😊.

Jag hoppas att dagens bibelord också får tala rakt in i din livssituation. Jag hoppas och ber att bibelorden även får ge dig tröst och uppmuntran, ex inför tillbakagång till jobbet efter semestern.

MED GLÄDJE SKA NI DRA UT, I FRID SKA NI FÖRAS FRAM (Jesaja 55:12 a).

OCH HERREN SKA ALLTID LEDA DIG, HAN SKA MÄTTA DIG I ÖDEMARKEN OCH GE STYRKA ÅT BENEN I DIN KROPP. DU SKA VARA SOM EN VATTENRIK TRÄDGÅRD OCH LIKNA EN KÄLLA VARS VATTEN ALDRIG SINAR (Jesaja 58:11).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023