VÄRMEBÖLJA

Jag älskar värme men nu är det verkligen för varmt, det visar 31 grader på utsidan av vår husbil och i dag har vi tillbringat så gott som hela dagen på insidan.

Vi har varit varsin sväng in till butiken.

 

Och vi har varit varsin sväng och duscha, annars har vi bara varit här inne i husbilen med kylningen på, TACK JESUS ATT VI HAR DEN.

Vi har haft det gott. Vi har ätit, vilat, sett på film, sett på fotboll, läst nyheter, pratat i telefon, surfat på telefonen. gosat med Hugo, ätit godsaker, pratat och sett ut genom fönstret på alla som haft det för varmt.
Och vi har tagit ytterst korta promenader med Hugo. 

Snart när det blir så svalt så Hugo orkar gå och kan gå på den varma asfalten (som kokat idag) då skall vi ta en skön och lång kvällsrunda.

Det går ingen nöd på oss även om det är ingen höjdare att campa på en stor asfalt i denna värme 😊. Denna dag passade det oss riktigt bra med en vilodag. I morgon drar vi vidare.

Dagens bibelord fick jag imorse när jag bad om "dagens bibelord". Detta ord har dykt upp flera gånger både här och där den senaste tiden och jag litar på att Herren har något att visa mig bara jag orkar vänta på Hans svar.
Kanske bibelordet också talar till dig just i dag / i kväll, det vill jag tro. För Herren har alltid mer som Han vill visa oss, bara vi tar oss tid för att lyssna och se.

HOPPAS PÅ HERREN, VAR STARK OCH FRIMODIG I DITT HJÄRTA, JA, VÄNTA PÅ HERREN (Psaltaren 27:14).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023