NATTLIG BÖN

I går kväll somnade jag inte. Eftersom jag visste att jag hade en ledig dag framför mig låg jag inte i sängen och försökte vila utan var uppe och fixade på med ett som annat. 

Dagens morgongröt med svärmors rödavinbär.

Jag städade Matildas ❤ rum som en överraskning inför dagens skolstart. Matilda själv var ute med sina vänner vid en lägergård och hade mysigt sista kvällen innan skolterminens början. Hon kom hem strax efter midnatt.

Jag fixade upp i köket och sen lade jag mig i sängen och bad. Jag pratade med Herden, istället för att räkna får. Och vi hade en riktigt fin stund tillsammans.

Sällan är jag så pigg och alert nattetid när jag inte kan sova som jag var denna natt. Jag tackade för allt gott som Herren gett och ger, jag bad om förlåtelse för allt som blivit och blir fel i mitt liv (när jag syndar i tankar, ord och handlingar) jag lämnade allt och alla till Jesus. Jag bad speciellt för skolstarten, för beskydd över alla elever, lärare, personal och alla skolor. 

Och vilken lättnad när jag hade fått lämna allt som fanns på mitt hjärta. När klockan var 01:30 tog jag en melatonintablett (kände att jag skulle göra det) och bad om en god natt.

Klockan 02:05 minns jag ännu att jag kikade på klockan men sen somnade jag och sov gott. Aktivitetsklockan visar på god sömn efter kl.2.


Allt som är över 6 h klassar jag som bra numera.

Nu kokar jag morgongröt som jag skall avnjuta med rödavinbär som svärmor kom in med igår, vilken kärlek. Tack Benita ❤. 


Sen fortsätter jag dagen tillsammans med Jesus och mina nära och kära. En dag som börjar med lite nackspärr samt aningen mindre sömntimmar, men allt kan Herren förvandla. Jag tänker positivt och ber och tror på en toppen dag.

Denna morgon/förmiddag får jag rå om pojkarna. Mikael har avslutat sitt sommarjobb och har hunnit vara över till Umeå en sväng (flickvännen fick sin andra dos coronavaccin där).

Mattias skall på kvällsskifte, så han är hemma ännu någon timme.

HERRE, LED DU VÅR DAG.

Och till dig som inte tror på bön vill jag säga och uppmana, BE SÅ FÅR DU SE. Det händer saker när vi ber, små som stora. Ibland jobbar Herren utan att vi varken ser eller känner något, men då får vi be om tålamod att orka vänta på Hans svar. 

ÖNSKAR DIG EN FIN OCH VÄLSIGNAD DAG. OCH KOM IHÅG ATT VANDRA MED HERREN, DÅ BEHÖVER DU ALDRIG VARA ENSAM.

VID MIDNATT VAR PAULUS OCH SILAS I BÖN OCH SJÖNG LOVSÅNGER TILL GUD, OCH DE ANDRA FÅNGARNA LYSSNADE PÅ DEM. PLÖTSLIGT KOM ETT KRAFTIGT JORDSKALV, SÅ ATT FÄNGELSET SKAKADES I SINA GRUNDVALAR. I SAMMA ÖGONBLICK ÖPPNADES ALLA DÖRRAR, OCH ALLAS BOJOR LOSSNADE OCH FÖLL AV (Apostlagärningarna 16:25-26).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023