PAKETET PÅ DÖRREN

När jag och Hugo kom hem efter dagens första promenad märkte jag den inte ens. Jag började fixa där ute på altanen och plockade bort granris. Och då plötsligt såg jag den, en påse hängde på dörrhandtaget. 


I påsen fanns två paket samt ett kort.

Hugo frös och ville in (men som vanligt gick han inte in innan jag också kom) jag ville ännu fixa och göra påskfint.

Det fick dock lämna på hälft och vi gick in. 

När jag läste kortet förstod jag vem som lämnat gåvan. 


Det stod "Till Tvillingmamman" för så ser hon mig, även om det är över tjugo år sedan jag gick med tvillingvagnen fram och tillbaka här. Pojkarna fyller ju snart 24 år.


Om du minns mitt inlägg den 16 mars "Människomöten som skapar fina avtryck" då minns du att jag berättade om den gamla damen som jag fick hjälpa med snöskottningen.

Nu hade hon tydligen varit hit och lämnat ett tack. Det som för mig var några minuters snöskottning var för henne något mycket större. " Tusen Tack för hjälpen " skrev hon.

Jag öppnade de fint inslagna paketen med stor spänning. 


Hon önskade en välsignad påsk till oss alla. Och vi fick en chokladask.


Och jag fick så fina stickade strumpor som jag genast lade på.


Behöver jag ens säga att jag blev så glad och rörd.

Nu skall vi åka och handla och jag skall köpa ett påsk kort till en alldeles speciell gammal dam med ett så otroligt stort hjärta ❤️.

Damen sa den dagen när jag hjälpte henne med snön att hon ber varje morgon att Gud skall ge henne den kraft hon behöver för dagen. Hon lever verkligen efter bibelordet här nedan. Det må vi alla göra.

KÄRE JESUS VÄLSIGNA DU DENNA HÄRLIGA OCH VARMHJÄRTADE GAMLA DAM, RIKLIGT.

NEJ, SÖK FÖRST GUDS RIKE OCH HANS RÄTTFÄRDIGHET, SÅ SKA NI FÅ ALLT DET ANDRA OCKSÅ. BEKYMRA ER ALLTSÅ INTE FÖR MORGONDAGEN...  (Matteusevangeliet 6: 33-34 a)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023