BLOGGAT VARJE DAG I ETT HELT ÅR

När jag publicerar detta inlägg då har jag bloggat varje dag i ett helt år.

Dåliga, suddiga bilder bjuder jag också på ibland.

Den 28 mars 2020 var det inget beslut utan mera en förhoppning att jag skulle ha tid att blogga och dokumentera denna speciella tid när coronan drog fram.
Aldrig trodde jag att coronan skulle finnas kvar här ännu efter ett helt år, men det är ju vår verklighet.

Jag faktiskt älskar att blogga att bara få skriva ner allt som finns i mitt huvud. Ibland blir det mera läsvärt för läsaren andra gånger blir det mera en uppräckning på vad min/vår dag innehållit, men min bloggdagbok skall avspegla mig och det gör den, och så vill jag fortsätta.

I dessa coronatider när vi inte kunnat träffa närmsta familjen ens som vanligt så har jag gärna berättat och visat bilder på allt och lite till, då har ex mina föräldrar fått hänga med från allt hur vi har det, var vi rör oss till mina jobbtider.

Men de kvällar när jag slutar kl.22:15 på jobbet och ibland kommer hem först närmare kl.23 då har det inte känts så okej att blogga. Men de gångerna har jag oftast haft ett redan förberett inlägg och kunnat bara klicka på publicera innan jag krypit isäng.

Jag kommer absolut att fortätta blogga men kanske inte riktigt varje dag. 
Ibland får jag gå in och ändra något dagen efter att jag skrivit ett inlägg efter en lång dag på jobbet, för då fungerar inte alltid hjärnan helt 😉 så både tider, dagar och platser har ibland blivit fel.
Och andra gånger har jag valt att inte ändra missar och fel. De flesta gånger läser jag inte inlägg efter att jag publicerat dem och då kan det ju trots att jag textgranskat finnas stavfel mm men det bjuder jag på.

En gång när jag gick tillbaka till ett inlägg insåg jag att ett ord i själva bibelordet var helt fel stavat och det blev till ett annat ord, men det passade ändå rätt bra. Men det ordet valde jag naturligtvis att rätta till.

Man får gärna tipsa mig om man ser ordentliga stavfel i min blogg och specillt när det gäller bibelundervisning och bibelord. De grammatiska felen de bjuder jag på 😉.

Sen vore det också trevligt att veta vem ni alla är 😊 ni som läser min blogg?
Jag ser hur många som läser min blogg och från vilket land men inte vem.
Många av er vet jag ju vem är, familjemedlemmar, släktingar, vänner och bekanta, ni som sagt eller skickat whatsapp eller mail att ni läser min blogg. 
Men alla ni andra är jag väldigt nyfiken på. 

Jag läser (dock inte följer) ju själv bloggar och jag läser dem.
1. För att det är en bekant som skriver och det är intressant att följa med deras liv.
2. För att bloggaren skriver om ett ämne jag är intresserad av.
3. För att bloggaren har så otroligt fina bilder eller att hela bloggen är så estetiskt tilltalande.
4. För att jag bara råkat trilla in på bloggen och gillar humorn eller annars sättet bloggaren skriver på.

Dagens utsida, halva altanen fram-skyfflad.

Du är välkommen också framöver att kika in på min blogg när du vill och jag lär fortsätta att blogga när jag vill och har tid. Viljan finns alltid, tiden är det sämre med. Men det tar inte länge att sätta en bild och skriva typ dagens tanke men jag har tyvärr en förmåga att få alla blogginlägg att bli så långa. Men jag övar mig på kortare inlägg 👍😉.

Och till slut vill jag tillägga att liksom när det gäller allt i mitt och ditt liv så blir det så som Herren tänkt det. Vi människor planerar och beslutar men i slutändan blir det ändå som Herren vill med våra liv. 

Ett tydligt exempel. Vi letar en ny bil och hittade en bra, fin och till rätt pris 👍😊. Vi kom överrens om att hämta den (i måndags). Men vi bad också, om vi inte ska ha denna bil (som var perfekt i våra ögon) så skulle Herren stoppa det. Och plötsligt på söndagkväll meddelade säljaren att de tar bort den från försäljning för de behöver den själv.
Naturligtvis blev vi smått besvikna men samtidigt vet vi att det var det rätta. Nu letar vi vidare och ber att Herren visar oss rätt bil och att vi köper den när Han vet att det är rätt, om det då blir imorgon, till hösten eller ännu senare.

Vi skall alltid lämna allt och alla i Herrens händer. Vi får inte alltid som vi vill men vi får det Herren tänkt för oss just då och där vi finns i livet.

LED DU OSS RÄTT HERRE, SÅ ATT VI ALLTID FÖLJER DIN TIDTABELL OCH DIN PLAN I VÅRA LIV.

Palmsöndag imorgon men sådde påskgräset först idag.

ANFÖRTRO DINA VERK ÅT HERREN, SÅ HAR DINA PLANER FRAMGÅNG (Ordspråksboken 16:3).

MÅNGA PLANER HAR EN MAN I SITT HJÄRTA, MEN HERRENS RÅD SKA BESTÅ (Ordspråksboken 19.21).

MÄNNISKAN GÖR PLANER I SITT HJÄRTA, MEN FRÅN HERREN KOMMER VAD TUNGAN SVARAR (Ordspråksboken 16:1).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023