SPORTLOVET 2021 DAG TRE

Gårdagen gick bra och allt flöt på på ett behagligt om än lugnare sätt efter vaknatten. Men nu idag efter två vaknätter har jag tillbringat så gott som hela dagen i ryggläge. Jag sov från och till mellan 9:30-14:30, och sen har jag vilat.

Diskberget har jag inte rört det minsta, förutom att jag har fyllt på det 😉.

Innan natten ska jag ännu pallra mig ut på en sen kvällsrunda med Hugo för att få lite frisk luft och fysisk aktivitet innan jag tar godnatt.

Jan har jobbat hela dagen, här hemifrån. På kvällen har han varit och skottat snö av ett tak och fixat bastuvatten till villan.

Dottern har pysslat hela dagen samt tagit hand om Hugo. Hugo som inte riktigt förstår sig på mig de dagar jag bara vilar och sover när han så gärna vill ut på flera upptäcktsfärder i skog och mark och vill busa, leka och gosa.

Matilda har också ringt till Vasa idag till kirurgiskapolikliniken. Och nu lovade dom att ortopeden skall ringa imorgon 👍 någongång mellan kl. 9-15, så det gäller att vakta telefonen.


MORGONDAGEN
Jag fick just förfrågan av en annan hundägare om jag vill komma ut på promenad med henne och deras söta lilla hund någon dag nu under sportlovet. Vi beslöt att det får bli en förmiddagspromenad imorgon.

Jan är ledig imorgon och på fredag och vill helst tillbringa tid vid villan. Jag följer gärna med men så har vi ju dottern som lovat att följa med men där vi inte riktigt är överens om hur och när. Vi skulle ju önska att hon ville vara där med oss hela tiden, men helt förståeligt att hon inte vill 😉.

Det lutar mot att Jan åker dit på förmiddagen, sen hämtar han mig och Hugo på eftermiddagen och dottern får vi ännu köra en vända och hämta till natten. Ja som tonårsföräldrar bör man kunna vara flexibel 👍.

Vår dotter fyller ju snart 18 år och är väldigt självständig så det hänger ju inte på det, men vi vill gärna tillbringa tid tillsammans nu de dagar vi alla är lediga och då göra olika saker så att alla blir nöjda. 

Sen är det ju hennes ostabila knä som gör att jag inte riktigt vill att hon är helt ensam. Men vi får se hur det blir. Fast vi åker till villan så är vi ju hemma på 10 minuter ifall det behövs.

Ikväll har Jan kört dit Volvon och cyklade sen hem. Imorgon tar vi dit husbilen.

Nu har Jan röjt undan disken och fixat en sen middag, kyckling på risbädd med en god sallad till. Ja vi kör kyckling idag igen, bra med vitt kött, vi äter ändå för mycket rött kött.
Har jag sagt att jag har en händig man 💗😊, vilket passar fint speciellt de dagar när frun haft nattskift.


Bilden här ovan tog jag igår när dottern och jag var på promenad. Titta Guds hand; sa dottern och visade på himlen.
Och ja även om vi inte ser Hans hand så vet vi att den finns där. Och det får vi också be om för varje dag och situation att Herrens hand skall leda och beskydda oss där vi går bedjande fram.

..... MEN JAG SKA LEDA DEM DÄR DE GÅR BEDJANDE FRAM (Jeremia 31:9).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023