NY HEADER

En god vän till mig påpekade lite finurligt redan för ca ett år sedan att hon börjar uppleva det lite tråkigt att se mina fötter varje gång hon öppnar min blogg 😉, med det underförstått önskar hon att jag skulle förnya min header (första sidan / mitt fönster på min blogg).


Jag sa att jag faktiskt tänkt tanken, men det är ju som med så mycket annat här på bloggen, jag vet inte riktigt hur jag skall göra och är för ointresserad för att ta reda på och lite försiktig med att pröva ifall jag skulle radera något i misstag.
Men nu har jag bestämt mig för att ta tag i saken, åtminnstone börja fundera lite närmare.
Som bäst funderar jag på om jag vill ha en bild eller flera små.

Fötterna kommer troligtvis att stanna kvar på ett eller annat sätt, om än i mindre format. För jag gillar dem, de är mina och om du ser noggrant så ser du tydligt de stora ådrorna/åderbråcken på den vänstra foten, de speglar livet, inte förfinat eller putsat utan livet när man vandrar nära marken.

Den högra stortånageln har även den spår av livet, den är smalare än den vänstra, och den har flera ärr på sidorna, för när jag gick i högstadiet blev den opererad tre gånger. Nageltrång var problemet. En operation misslyckades och nageln började växa ut på sidan av tån så det blev ytterligare en operation.


VANDRA
Jag vill ha en bild/bilder som speglar att vandra, både att vandra i skog och mark, men även att vandra på livets väg, på den väg som vi alla har att vandra.



NÄRA
Jag vill ha en bild/bilder som speglar att vara nära, nära varann men också nära marken, nere bland de minsta här på jorden......som ofta visar sig att de är de största.





MARKEN
En vacker bild/bilder av marken som kan vara både hård och mjuk, både blöt och torr, både kal och grönskande, livgivande.




LIVGIVAREN
Och naturligtvis vill jag ha en bild/bilder som speglar min tro. Bilder som visar vem jag följer, vem som är min Herre.
Jag vill att det skall synas vem jag vandrar med, min Jesus, min Herre, min Frälsare, mitt Ljus, min Glädje, min Kraft, min Frid, min Läkare, min Herde...mitt allt.




Utan Honom vore jag inte till, utan Honom skulle jag inte vandra här på jorden och få uppleva allt jag gör. Utan Honom skulle jag inte ha min underbara man och våra underbara barn.....utan Honom vore vi inte till och inte livet överhuvudtaget.


BE, FOTA OCH VÄLJA
Nu får jag be om den rätta bilden eller bilderna.
Jag skall låta min fotografierande dotter ta bilder och även bläddra bland gamla foton och se vad jag hittar.
Tror ju att det trots allt ser allra bäst ut med bara en bild, men hur jag ska få in allt i en och samma  bild, ja det blir intressant.

Egentligen är det ett riktigt spännande jobb som jag har framför mig "att göra en fönsterruta som speglar mig".
Det är lite som att inreda sitt hem, vad är viktigt för oss och vad vill vi att vårt hem skall förmedla?

Vad skulle du plocka in i din fönsterruta, vem och vad är viktigt för dig?



Förklädda vilande fötter, insvepta i den vackraste av färger...rosa😉.

DITT ORD ÄR MINA FÖTTERS LYKTA OCH ETT LJUS PÅ MIN STIG (Psaltaren 119:105).

DU GÖR PLATS FÖR MINA STEG DÄR JAG GÅR, MINA FÖTTER VACKLAR INTE (2 Samuelsboken 22: 37).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023