VARJE DAG LÄR VI OSS NÅGOT NYTT

På jobbet var vi till biblioteket och lånade b.l.a en bok om hygien. Med fina bilder och lätta förklaringar berättar den hur vi håller oss fräscha och fina.
Och även jag, som trodde att jag kunde allt inom det området lärde mig något nytt.



Visste du detta? På baksidan av vissa tandborstar finns det en slags gummikant, den är till för att borsta tungan med.
Jag borstar nog tungan ibland men då med den vanliga sidan av tandborsten.

När jag kom hem inspekterade jag alla husets tandborstar och en enda hade detta räffliga på baksidan, och det var inte min.
Så jag ska inhandla en ny tandborste med tungputs på baksidan.

Visste du detta? Att ex på sommaren när vi ofta går barfota i skorna, då finns det fotdeodorant, som man kan använda.

Visste du detta? Alla vet vi ju att vi inte ska peta oss i näsan eller mellan tänderna, för det sprider bakterier. Men har du tänkt på att inte klia dig i ögonen? det sprider också bakterier.

Jag försökte observera mig själv och insåg att nu som då gnuggar jag etta ögat, petar bort sömnskorv eller torkar bort en tår i blåsten.

Och i dagens regnväder (syns inte på bilden, men jag var dyblöt och glasögonen full av vattendroppar) har jag torkat både glasögon och ögon flera gånger.



NÅGOT NYTT VARJE DAG
Och varje dag kan vi lära oss något nytt, om vi bara vill.

Och likadant är det med Guds rike, det finns alltid mer att få.
Som kristen blir vi aldrig fullärd. När vi tror att vi kan, vet och förstår det mesta så öppnar Herren en ny dörr eller en ny vinkel och vi får se, höra eller uppleva något som vi inte ens kunnat drömma om.

Så mitt råd till dig som kanske inte alls tror på det här med Gud, Jesus och allra minst den Helige Anden😊, börja söka, be, läs, fråga och tala med vår treenige Gud, och du kommer att få se, höra och uppleva det du aldrig kunde tro att fanns.

Måste bara få sluta med denna roliga men så talande bild från Instagram. Precis så här är det, Jesus finns där nära dig och mig hela tiden, men väljer vi att se Honom eller väljer vi något/någon annan när vi rullar fram på instagram, face book och alla andra sociala medier och allt annat i livet som vi lägger vår tid på.




DET SOM ÄR OMÖJLIGT FÖR MÄNNISKOR  ÄR MÖJLIGT FÖR GUD (Lukasevangeliet 18:27).

BE, OCH NI SKA FÅ. SÖK, OCH NI SKA FINNA. BULTA, OCH DÖRREN SKA ÖPPNAS FÖR ER. FÖR VAR OCH EN SOM BER, HAN FÅR, OCH DEN SOM SÖKER, HAN FINNER, OCH FÖR DEN SOM BULTAR SKA DÖRREN ÖPPNAS (Matteusevangeliet7:7).



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023