UTHÅLLIG OCH TÅLIG I ALLT

Vaknatten gick bra, vilket den gjort den senaste tiden. Man är trött men på något sätt tar man sig igenom natten. Jag tror att ljuset gör att det känns så mycket lättare att vara vaken nu än mitt i mörka vintern.

I dag, koffeinfri kaffe, melon och min nya andaktsbok 👍 som jag fått av syrran.

Sen kom jag hem, jag tog min insomningstablett och gick isäng. Jag sa till de andra i hushållet att de får gärna väcka mig kl.14 om de vill, men igen ville väcka mig tydligen 😉 för jag vaknade 15:05 (aningen för sent ).

Sen har jag myst ute i det fina vädret. Men det blev nästan för varmt, sömnbrist plus 25 grader var ingen höjdare. 

Vi har ju ac här inne så det var helt skönt att bara vara här, men jag for istället i husbilen, satte på ac där och började städa. Jag tror detta är typ första gången som jag har städat en husbil/husvagn inför sommarsäsongen. Vi använder ju vår husbil året om så det blir aldrig någon stor rengöring inför sommaren (med det säger jag inte att det inte skulle behövas 😉).

Smutsigt, men ändå mycket rent för att vara vi.


Nytvättat.


Nu har jag torkat alla skåp och ytor samt städat alla "rum". Men golvet kvarstår, dammsugningen var inget jag orkade med, det får bli en annan dag.

Jan sa att jag inte får börja sova innan klockan 24 ikväll, eftersom jag sovit till 15- tiden på eftermiddagen. Jag skall följa hans råd och försöka vara vaken till 23-24-tiden.

Efter förra vaknatten sov jag till kl.15:30 och det var så skönt (eftersom jag inte brukar somna alls dagtid) men sen somnade jag inte till natten, ännu klockan 03:30 var jag vaken.

JESUS HJÄLP DU MIN KROPP OCH KNOPP ATT FÖRSTÅ ATT DENNA NATT ÄR INGEN VAKNATT, ATT JAG FÅR SOMNA OCH SKA SOVA.

Jag litar på bibelordet (här under).

MÅLET ÄR ATT NI SKA LEVA VÄRDIGT HERREN OCH BEHAGA HONOM PÅ ALLA SÄTT, GENOM ATT BÄRA FRUKT I ALLA SLAGS GODA GÄRNINGAR OCH VÄXA I KUNSKAPEN OM GUD. DÅ SKA HANS HÄRLIGHETS MAKT STYRKA ER OCH GE ER ALL KRAFT TILL ATT VARA UTHÅLLIGA OCH TÅLIGA I ALLT (Kolosserbrevet 1:10:11).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023