VAKNATT IGEN OCH MIKAEL KOMMER HEM

Efter ännu en natt av god sömn kan ni förstå att jag känner tudelade känslor inför att jobba i natt. Nu tycks min sömnrytmen äntligen vara på rätt väg 👍 och nu är jag nog lite orolig att en hel natt vaken svänger om min hjärna igen. Men om jag inte försöker och testar mig fram så vet jag ju inte hur det går. SÅ ALLT I HERRENS HÄNDER.

Skurhinken och lubban har fått jobba flitigt idag.

Det tog ungefär en timme innan jag somnade igår men sen sov jag gott, jag var endast vaken en liten stund strax innan klockan två. 


Och inatt sov jag helt utan melatonin.

Ja jag uppdaterar lite varje dag här i min dagbok/blogg för att kunna följa med mitt sömnmönster, om det nu finns något. Och jag lämnar varje dag, varje stund och varje natt i Jesu händer, må Hans vilja ske alltid i mitt/vårt liv.

Det första jag gjorde när jag vaknade var att ringa till telefonrådgivningen. Jag berättade att vi har en son som kommer hem från Sverige idag, att han har ett negativt coronatast från Umeå och nu undrar jag vad som gäller när han skall ta det andra coronatestet här i landet. 

Vi vet att det skall tas tidigast inom 72 timmar, men får han ta det vid hvc (gratis) eller måste han åka till en privat läkarstation för att få det (och betala typ 200 euro)?

Svaret blev att han får komma till hvc och att de har vissa tider ännu på lördag så hon bokad in honom exakt 72 timmar efter att färjan kommit till Finland. Alltså perfekt.

Om man däremot skall åka utomlands och behöver ett negativt coronatest ja då får man punga ut med 200 euro och gå till en privatklinik.

Jag tror/vet ju att alla som reser in till landet får info vid gränsen så troligtvis får Mikael info vid hamnen hur han bör gå till väga. Men när jag pratade med honom igår frågade jag om jag får ringa hvc och kolla upp och det lovade han.
Och han var nöjd att ha fått tid redan färdigt för det andra testet.

Nu har jag städat hans rum, skurat gymmet och tvättat ur frysen (för nu är sommaren här och både frys och kyl skall fyllas på med mat 👍😀).

Nu skall jag ta en promenad med Hugo och sen bara sitta ute i solen och ta det lungt och njuta och vänta på Mikael och sen försöka sova någon timme innan jag åker på nattskift.

TACK JESUS ATT MIKAEL 💗 KOMMER HEM IDAG.

DETTA ÄR DAGEN SOM HERREN HAR GJORT, LÅT OSS JUBLA OCH GLÄDJAS IDAG (Psaltaren 118:24).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023