SOMMARBLOMMOR

 I dag har jag varit på jobb och blommorna på bilden plockade vi på vår promenad.


Blommor piggar upp och ger färg på dagen / stunden. Och så gjorde även dessa när vi fick ställa dem på utebordet till eftermiddags kaffet/mellanmålet.

I går kväll ringde pappa själv och berättade att han mådde bra. Tur i oturen var att han hade en "holter" på sig som han fått i fredags (tror jag) vilken visade att det var ett ordentligt blodtrycksfall som han drabbades av igår (och troligtvis även det som han haft flera gånger den senaste tiden). 

Mamma ringde när jag var på jobb.
Pappa har det bra på Vasa centralsjukhus. Han får dela rum med en gammal konfirmationskompis. De hade sett på fotbolls EM tillsammans igårkväll 👍😊 och säkert även idag, just nu och de har säkert en hel del att prata om.

Eftersom det är söndag får han träffa en läkare först imorgon. Älskade pappa är på rätt ställe och vi ber att de nu kan reda ut vad som är problemet och att han får rätt behandling och slipper dessa anfall.

Efter jobbet kom svärföräldrarna på besök och vi satt ute i det fina men lite blåsiga vädret och pratade.
Därefter blev det att fara och rösta (kommunalvalet).

TACK JESUS ATT DU BÄR OCH LEDER NÄR LIVET GÖR SINA KULLERBYTTOR. NU BER VI ATT PAPPA FÅR RÄTT VÅRD OCH ATT HAN FÅR MÅ BRA OCH FÅR BLI FRISK.
 
Du Herre visar vägen när vi inte ser den.

Sommarblommor kan verkligen pigga upp men bönesvar ja de inte bara piggar upp utan LIVar upp livet så att säga.

Bibelordet här nere är nog ett av mina favoriter. För den som inte ber får heller inga bönesvar. Men den som ber den får, kanske inte alltid det man mest önskar och vill, men Herren hör vår bön och svarar alltid på sitt sätt. Och ofta svarar Han med att ge oss frid och ro även om det stormar runtomkring.

Mamma fick ro och frid i sitt inre igår efter eftermiddagens tuffa prövning. Pappa började må bra igen även om det såg illa ut och han fick en bekant rumskompis att prata med och se på fotbolls EM med. Och pappa "råkade" inte ha en "holter"  på just igår utan det var Herrens plan, för Han är alltid steget före. Dessa är några av alla bönesvar vi fick igår. TACK JESUS. Och TACK alla som bad för och med oss. 

Vi skall aldrig sluta be, för bönen är stark och verksam när vi ber i Jesu namn.

BE, OCH NI SKA FÅ (Matteusevangeliet 7:7).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023