VILL FÅ ALLT KLART

Jag har lyckats få mina tomatplantor att överleva och små körsbärstomater tittar nu fram på den mittersta plantan. 

Jag tog denna bild nu ikväll när jag tog en vattenrunda efter jobbet. Få se hur länge det tar innan tomaterna blir gula.

I morgon jobbar jag sista dagen och efter jobbet (jag slutar kl.20) åker vi till villan. Oj vad jag längtar, knappt så jag kan tro att det är sant.

De senaste dagarna har jag försökt hinna få allt färdigt, allt som jag vill ha gjort innan jag får ledigt/semester, ni vet ungefär som man tänker när man ex skall få barn och man vill ha allt klart innan babyn kommer (fast det lyckas man då aldrig med för det blir aldrig helt färdigt 😉).

Jag har skurat kakel i badrummet, tvättat kyl och frys, rensat ogräs, skurat husbilen m.m. Ja ni hör... ibland är man inte riktigt klok. Men det har bara varit roligt, inget måste. 

Här kommer några tråkiga bilder som du kanske undrar hur jag i all sin dar ens sätter upp på bloggen, jag skall förklara snart.

Rent kylskåp.


Nymålad sockel (tillsvidare bara på en sida av huset).


Husbilsgolvet har t.o.m blivit skurat (i år).


Jan har också fixat och grejat på. Han har dammsugit husbilen och t.o.m tvättat husbilsmattorna 👍😊💗.


Nu är vi redo för semester och husbilsliv.

Och tillbaka till bilderna, här kommer förklaringen till varför jag sätter upp dylika tråkiga bilder 😉. Jo jag gillar att dokumentera hur vi har det, vilket kylskåp vi har 2021 i juni, hur husbilsgolvet ser ut, vilka mattor vi har, vilken färg jag målar sockeln 2021 o.s.v. Sen får jag läsa, titta och minnas.

Vill också berätta innan jag tar godnatt att i dag har Matilda och Mikael fått coronavaccin, första sprutan. Mattias fick redan i april sin första (eftersom han sommarjobbar på jouren).

TACK JESUS ATT JAG HAR ENDAST EN DAG KVAR PÅ JOBB.

MÅ MINA TANKAR BEHAGA HONOM, JAG VILL GLÄDJA MIG I HERREN (Psaltaren 104:34).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023