NYA KÖKSDÖRRAR

För två veckor sedan förde vi våra slitna, smutsiga köksskåpsdörrar till ett måleri. De lovade att det tar högst två veckor och i måndags hade de två veckorna gått och vi fick komma och hämta dem. Men eftersom jag var på jobb just den dagen hämtade vi dem i går istället. 

Genast vi såg dem blev vi så glada för de var precis så som vi hade tänkt oss. Färgen var perfekt (gräddvit men lite mera mot gul).

Dagens bilder visar beroende på ljuset lite olika färger, men på denna bild ser man tydligast den rätta färgen. 

När vi förde skåpen att målas hade jag med ett lock (till vår brödlåda) som är precis den färg vi önskade. De hade en "maskin" som kunde läsa av färgen men den krånglade just då så jag gav dem fria händer att välja den färg som är mest lik, för maskinen ger alltid några alternativ. Och de hade valt denna färg vilken är mitt i prick även om bilden lite ljuger.

Och jag hade glömt att nämna ifall vi vill ha matta eller glansiga skåp, så det lämnade jag i Jesu händer och tänkte att det blir nog bra. Och det blev det ju också. Våra gamla skåpdörrar var matta och så blev även dessa.

Matilda sa när vi skulle åka och hämta dem: Ja nu får vi se vilken smak Jesus har 😊? När det gäller köksskåp då, eftersom det var på Hans ansvar att det blev rätt 😉. Och det blev så rätt. TACK JESUS.

Denna bild blev aningen mörk men man kan ändå se att dessa skåp passar perfekt med våra gamla bruna ytor, skivor och lister.

På den andra sidan av köket där vitrinskåpet/glasdörrarna fanns väntar jag med att visa bilder på för dörrarna har vi idag fört för att sätta in nya glas i. De tidigare var lite mörka och grummliga och nu vill jag (Jan hade nöjt sig med de gamla) ha helt klara glas.

Här syns våra tidigare mörka glas.


Och nu väntar vi som sagt på att de nymålade dörrarna även skall få nya, ljusa glas, och det kan vi få vänta på upp till en vecka.


Och tro det eller ej men prislappen på detta (vi har dock ett litet kök) blev inte alls farligt och priset som måleriet lovade när jag ringde och frågade alternativ det höll, så jag skryter verkligen på detta måleri. De höll vad de lovade på alla sätt och de gjorde ett toppen jobb.

Har du planer på att måla om ditt kök kan du kontakta mig, ifall du vill anlita ett bra måleri.

TACK JESUS FÖR VÅRT NYA, FINA, RENA OCH LJUSA KÖK.

HERREN ÄR GOD MOT DEM SOM VÄNTAR PÅ HONOM, MOT DEN SJÄL SOM SÖKER HONOM. DET ÄR GOTT ATT I STILLHET HOPPAS PÅ HJÄLP FRÅN HERREN (Klagovisorna 3:25-26).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023