LIVET ÄR MER

Började morgonen med en sväng till massören, det var verkligen välbehövligt. 

De senaste två dagarna har jag gått snett,  från höften och uppåt har kroppen lutat mot höger. Du som varit med om det vet hur det kan gå när du plötsligt blir sned och det blir liksom snett att gå, vridet på något sätt 😊och jätte tungt för alla muskler som försöker korrigera det.

Det visade sig vara mest muskulärt denna gång, vilket också betyder att jag är bättre i skick.

Annars var jag rätt bra i hela kroppen, endast en låsning i bröstryggen. Men nu bör jag verkligen ta tag i träningen igen vilken lämnat på hälft i sommar.

Kom sen hem efter att ha hämtat Hugo på Jans jobb, ditt han fått följa med. Tog därefter en skön promenad, men nog blåste det kallt minsann.



Och tog lite bilder av de vackra rönnbären.


Och Aronialöven börjar bli röda.

Nu ligger jag under mysfilten med vetedynan som värmer min nymasserade rygg, nacke och höft. Det brukar vara så bra, värme genast efteråt passar mig.

Skall snart på jobb. Hinner hem och sova och har sen ett kort morgonskift imorgon 7-9 och sen skall jag tillbaka till nattskift.

Detta betyder att jag har sovdag på fredag och är sen också ledig hela helgen, det ska verkligen bli så skönt. Man njuter så av lediga helger när de inte kommer varje vecka.

Ha det gott. Sköt om dig. Och TA JESUS MED I ALLT, då blir livet enklare, roligare, lättare OCH SÅ MYCKET MER👍. 

Livet är aldrig bara enkelt, roligt och lätt, men om du tar Jesus med förändras din situation och mest av allt förändras du själv 👍😊. Det som förut kanske var svårt och jobbigt i ditt liv ser du i ett annat ljus och perspektiv när du ser med Jesus ögon, trons ögon. LIVET BLIR PLÖTSLIGT SÅ MYCKET MER ÄN DU NÅGONSIN TRODDE ATT ENS FANNS.

Värt ett försök? Att ta emot Jesus i ditt liv just nu?


LIVET ÄR MER ÄN MATEN, OCH KROPPEN ÄR MER ÄN KLÄDERNA (Lukasevangeliet 12:23).



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023