VAD GJORDE DU I NATT

Ja man kan fråga sig om jag alls sov någonting överhuvudtaget inatt. Min aktivitetsklocka visar att jag sovit sammanlagt 2 h och 45 min och jo jag kan intyga att den stämmer. Jag svängde och vände på både mig själv, på täcket och dynan. Jag var upp och kissade åtminstone tre gånger. Jag var upp och lugnade ner en skällande hund som hörde något där ute (troligtvis snön som rasade ner från ett tak) jag åt en smörgås och drack ett glas havredryck, jag scrollade på telefonen (läste nyheter, instagram och bloggar) jag stirrade i taget, stirrade i golvet, lyssnade till min mans andetag och jag pratade med Jesus.... ja Han fick sannerligen höra ett som annat i min frustration 😉. Ja jag glömde helt bort att lyssna... till Honom.

Med en rejäl sömnbrist steg jag upp, tog en dusch, åt ett ordentligt morgonmål, slängde in en dubbel Panadol och bad sen en innerlig bön innan jag for på jobb (dvs Jan fick köra mig för jag skulle inte ha orkat promenera, sparade energin till annat).

Jobbet gick bra men när jag kom hem efter det tack och lov korta skiftet på lite över 4 h var sängen den enda plats jag ville tillbringa resten av dagen på.


Och här har jag sovit en liten stund, vilat en mycket längre stund och legat och läst resten av dagen. Helt enkelt varit helt utslagen.

Och naturligtvis går mina tankar nu till den inkommande natten, må jag få sömn, tillräckligt med sömn?

Och som om jag inte redan vet för jag lever mitt i det, det är min verklighet så kan man läsa idag på webbnyheterna om allt vad kvinnliga hormoner kan ställa till med i övergångsåldern. Ex dålig sömn, värmevallningar, hjärtllappning, ledvärk m.m.

Det goda humöret är jag dock så glad över 👍😊 så TACK JESUS FÖR MITT GODA HUMÖR, HUMORN, GLÄDJEN, FRIDEN OCH TACKSAMHETEN.



Jag kan bara konstatera att jag lider av det men än så länge vill jag INTE börja med hormoner. Så jag kämpar vidare. Och jag varken röker eller dricker alkohol, så det kan jag inte sluta med för att börja må bättre. Men motionerar och promenerar det gör jag och det skall jag fortsätta med så länge jag kan.

Just nu skall jag kravla mig upp och ut på en kvällsrunda med Hugo för nu har regnet upphört 👍 och sen får jag be, tro och hoppas på en bra natt inatt.

Har du fått sova gott i natt? Tacka då Jesus för den gåvan.

KÄRE JESUS LÅT MIG FÅ SOVA GOTT I NATT....och tack för det tröstande bibelordet.

NÄR DU LÄGGER DIG SKA INGET SKRÄMMA DIG, OCH NÄR DU LAGT DIG SKA DU SOVA GOTT (Ordspråksboken 3:24).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023