MÖBLERAT OM

I dag fortsatte jag med städningen, jag förbarmade mig över sovrummet och vardagsrummet. Samtidigt svängde jag om lite ett som annat. 

Tyvärr har jag ingen före-bild endast efter-bilder. Men vill man se hur soffan var svängd tidigare är det bara att ex se på inläggen kring jul.

Fåtöljen som fick flytta in i vårt sovrum redan i december när julgranen tog dens plats, den har fått stanna kvar där. Fåtöljen blev så mycket finare och är mycket mer praktisk (att klättra på😉) än rottingstolen.


Och platsen i vardagsrummet där fåtöljen tidigare har stått fick nu en tillfällig lampa.


Jan hjälpte mig med att svänga soffan. Sen intog han sin plats, med Hugo tätt intill, den svarta klimpen som syns 😉.


Och om du ser noggrant på bilden här ovan ser du att vi har en ryggkudde för lite. Kudden som skulle ha varit längst till höger under fönstret flyttade vi till divanen istället, längst till vänster. Och tomrummet fyllde vi med vanliga kuddar, vilket också gick bra.

Vi har flera gånger tänkt tanken att svänga soffan men vi har liksom inte kommit till skott. Men ikväll blev det och tydligen var det just ikväll vi behövde denna trevliga förändring.

Taklampan hänger plötsligt på fel plats så den får vi ännu flytta. Och ett mindre soffbord har vi redan länge varit på jakt efter, om och när Herren vill lär vi hitta ett 👍.

Ve och fasa sen när Hugo väl märker hur nära fönstret han nu kan komma..... för att skälla på andra hundar... men då får vi bara dra ner rullgardinen om det blir för jobbigt/skälligt.

När jag var klar med allt sa jag lite finurligt till Jan att nu är det bara en fin tulpanbukett som saknas då 😉.


Med soffan denna väg kommer värmen från kakelugnen liksom ända fram när inte ryggstödet är i vägen. Här grillade dottern korv... också denna kväll.


Och angående dotterns knä så har det nu äntligen blivit skickad en remiss till Vasa central sjukhus till en knäortoped, så vi väntar på en tid. Som det är nu får hon inte benet rakt och kryckorna behöver hon ännu. TACK JESUS ATT DU HAR MATILDAS ÖVERRÖRLIGA KNÄN I DINA HELANDE HÄNDER.
 
Jan har bakat bröd ikväll och vi andra har ätit 👍😊 med korv eller tacokött.


Så fina blev de.


Och så goda, fluffiga och mjuka med en knaprig yta.


TACK JESUS ATT DU ÄR LIVETS BRÖD OCH TACK FÖR VÅR LILLA SOFF-FÖRÄNDRING SOM BLEV SÅ TREVLIGT OCH MYSIGT.

💗

GODNATT FRÅN MIG TILL DIG.

JESUS SVARADE: JAG ÄR LIVETS BRÖD. DEN SOM KOMMER TILL MIG SKA ALDRIG HUNGRA, OCH DEN SOM TROR PÅ MIG SKA ALDRIG NÅGONSIN TÖRSTA (Johannesevangeliet 6:35).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023