PÅVISANDE AV KUNNANDE

Ibland, vissa dagar eller snarare vissa stunder har jag ändå undrat om detta är rätt plats för mig, om det jobb jag har är den plats Gud tänkt för mig?

Ljuset är på kommande.

Orsaken till varför dessa tankar dykt upp är främst coronaläget, som ställt till det rejält för alla inom vårdbranschen (och naturligtvis inom massor av andra branscher också).

Men varje gång jag tvivlat (ofta då p.g.a för mycket arbetsbörda, för stort ansvar eller för mycket övertid) och frågat Gud om råd samt pratat med mina nära och kära och vänner som alla lovat be för mig) så har det svängt.
Jag har fått så starka bevis på att jag skall vara precis där jag är och att Herren vill använda mig där.


I dag ex var jag nervös för jag skulle bevisa att jag kan vad jag läst och tentat om HCI- läkemedel (Huvudsakligen på Centrala nervsystemet Inverkande läkemedel). 

När vi fått en tent godkänd stannar det inte där utan då kommer nästa steg. 
Vi behöver också "påvisa vårt kunnande". Det betyder att en sjukskötare kommer till jobbet och att vi då skall bevisa muntligt och ibland också praktiskt att vi kan vår sak.

Blir man godkänd skrivs ett intyg som sen skall sändas iväg och slutligen undertecknas av överläkaren inom Kårkulla. Sen har man sitt intyg i kraft i två-fem år.


De som jobbat åratal inom vården är vana med detta. För mig är det rätt nytt och orsakar viss nervositet varje gång. Men idag var jag trots allt väldigt lugn och det gick alldeles prima, TACK JESUS. 

Nu är jag godkänd 👍😊 (inom detta ämne) och behöver uppdatera uppgifterna först om fem år (men ifall social och hälsovårdsverket tar över om några år då lär den tiden troligtvis ändra 😉).

På väg till jobbet idag bad jag och tog sen några mannakorn/bibelord och de talade starkt in i min jobbsituation igen. TACK JESUS FÖR DIN OMSORG. 

Jag tog foton med telefonen av bibelorden för att kunna läsa och begrunda dem efteråt därför kommer dagens bibelord i bilder. Det sista bibelordet jag tog/fick påminna mig om att alltid lova och prisa/tacka Herren och det gjorde att jag kunde gå in med självsäkra, trygga och glada steg till påvisandet av kunnandet. 

Här kommer de.... bibelorden. Kanske de också talar rakt in i din situation just nu, varken det gäller din jobbsituation, livssituation eller annan situation.

Och det behöver ju inte vara hela versen som talar rakt in i ens liv, ibland är det just en enda rad eller ett enda ord som man behövde få höra också sände Herren det 👍. Det är starkt.









JA PRISA HERRENS NAMN, AMEN.

Och ännu en gång känner jag starkt att jag är på helt rätt ställe 👍😊 (Herren får sen visa mig om och när den dagen kommer ifall Han vill ha mig någon annanstans). Jag är på den plats där jag trivs så otroligt bra, där jag får utvecklas och där jag får ge av de gåvor Herren gett mig men där jag framför allt får ta emot de gåvor som Herren gett dem jag möter.

MÅ HERREN ALLTID FÅ VARA DEN SOM LEDER OSS I LIVET, SÅ VI ALLTID GÅR PÅ RÄTT  VÄG.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023