NAMNSDAGSBARNET

I kväll var vi tre stycken som träffades på Vilsam/bönegruppen och vi satt i kapellet där det är gott om plats för att kunna hålla bra avstånd.

En fin kväll hade vi och jag promenerade hem med lätta steg. Det är fint när man får bära och även själv bli buren.

NAMNSDAG
I dag har vi ett namnsdagsbarn här i familjen. Han som bor och studerar i Helsingfors, tredje året av fyra till förstavårdare/sjukskötare, som jobbar i ambulans eller på akuten/jouren.


Han som har fått sommarjobb här i vår stad, tre månader vid jouren/akuten. Det är vi så glada och tacksamma för.
Han som snart kommer hem för att sen flytta till Vasa för nio veckors praktik inom psykiatrin på Vasa centralsjukhus.

GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN ÄLSKADE MATTIAS 💗.

När Mattias och Mikael var små började vi rätt snabbt att fira deras namnsdagar. För eftersom de är tvillingar så skulle de ju aldrig få ha en alldeles egen dag och aldrig behöva lära sig att vänta på sin dag. Så namnsdagen blev viktig. 
Och naturligtvis fick även Matilda börja fira sin namnsdag. 

I dag blev det inget firande här hemma med favoritmaten och en present men istället fick han en slant insatt på kontot så han fick förgylla sin dag... troligtvis tillsammans med sin flickvän 💗. 

Gud firar också (säkert) våra namnsdagar 👍😊. För Han har ju kallat oss med namn... så står det i bibeln. Det säger en hel del om Honom, Han är en personlig Gud, en som verkligen bryr sig om oss. Vi är inget nummer i skapelsen, vi har alla ett eget namn.

VAR INTE RÄDD, FÖR JAG HAR ÅTERLÖST DIG, JAG HAR KALLAT DIG VID NAMN, DU ÄR MIN. OM DU GÅR GENOM VATTEN ÄR JAG MED DIG ELLER GENOM STRÖMMAR SÅ SKA DE INTE DRÄNKA DIG. OM DU GÅR GENOM ELD SKA DU INTE BLI SVEDD, LÅGAN SKA INTE BRÄNNA DIG. FÖR JAG ÄR HERREN DIN GUD (Jesaja 43:1b-3a). 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023