ALLT FÖRMÅR JAG

Mattias 💗 kom hem igår och vi fick en kväll tillsammans och det var fint.


Vi spelade och pratade. 
Han hade dock redan hunnit äta på hemresan men han höll oss sällskap när vi åt 😊.


Jag kramade och sa hejdå innan jag for på nattjobb, för troligtvis skulle han redan hunnit åka iväg när jag skulle komma hem följande morgon.  

Men imorse hann jag ännu träffa Mattias snabbt efter jobbet innan ungdomarna packade in sig i bilen och startade mot Levi.

Hugo åkte inte med.

Sen försökte jag hitta sömnen och sova efter vaknatten men det lyckades inte så väldans bra. Men vilade det gjorde jag med Matildas " sovglasögon" (vet inte vad de kallas/ heter på riktigt) i 2,5 h.

Jag vaknade av att det luktade skit.... Hugo hade just kommit in och hade tydligen skit i baken och gladeligen hade han ju hoppat upp i sängen till mig för att hälsa, och smetat ner.


Ja jag tror att du kan höra min "glädje" 😏 när jag först fick duscha hunden och sen blev det att börja byta sängkläder och slänga i tvättmaskinen. 

Men mitt i rumban kom Jan in, han som hade tagit bort snö från terasstaket 👍 och han hjälpte mig att bädda rent.

På gång.

Hugo verkar dock inte ha något problem med magen👍 han mår fint. Så troligtvis beror avföringen som fastnade i baken på att pälsen kring ändtarmen åter igen växt för långt och behöver klippas. Otur bara att det skulle krångla just denna dag 😉.

Nu skall vi ta en promenad med Hugo för att också jag skall få lite frisk luft och motion innan nästa vaknatt.
Denna natt gick bra och jag ber och tror att inkommande natt också får gå bra. ALLT OCH ALLA I DINA HÄNDER JESUS.

Sen blir det Fokus digitalt ikväll igen 👍😊. Andra gången och nu borde det lyckas bättre med allt från ljus, ljud och kameror (från rätt vinklar 👍😉). Vi ber JESUS OM ETT BRA OCH GIVANDE MÖTE NÄR VI FÅR TA DEL AV DIG OCH ALLT VAD DU VILL GE OSS JUST IKVÄLL.


Välkommen med på ett digitalt Fokus ikväll kl.18:30.


ALLT FÖRMÅR JAG I HONOM SOM GER MIG KRAFT (Filipperbrevet 4:13).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023