KIDNAPPNINGEN

Morgonen började med att dottern (den nyblivna 18-åringen 😀) blev kidnappad.



Vi följde med allt från husbilen, och såg när tre mörkklädda typer (som kändes bekanta på något sätt 😊) smög sig in i vårt hus.

De dök upp klockan 9, väckte henne och förde sedan bort henne.

Det var tydligen rätt snälla kidnappare som tog det försiktigt med fången ner för de hala trapporna.

Det var fastbundna händer och ögonbindel som gällde 😉.


Det lär ha blivit en lång bilfärd lite hit och dit innan de kom till en färdigt förberedd brunch i ett fint smyckat/dukat kök (dagens första bild, vilken en av kompisarna har tagit). 
Och hela dagen har hon varit borta sen dess. Vet att de också mitt på dagen har haft en tjejträff vid församlingen men annars har vi ingen aning vad de hållit/ håller på med. Få se när hon kommer hem.

Är så glad för hennes 💗 skull och att hon har sådana fantastiska, roliga och uppfinningsrika vänner.

Vi som sovit ute i husbilen inatt gick in när flickorna åkt iväg. Vi kom in till ett "dagen efter hus". 

Här hade de sannerligen haft kul igår kväll, samt halva natten.


DAGEN EFTER
Matilda hade ju ordnat en lovsångskväll för sina vänner (nu när man enligt restriktionerna får träffas flera igen, max 10).

Men fortfarande viktigt att följa restriktionerna, så Matilda hade tydligen gjort påminnelse-lappar om att använda handsprit 👍😉.

Skylt med texten: Använd handsprit.

Det var en kväll där hon redan tidigt gjort klart att den inte skulle vara något 18-års kalas (trots att hon fyllde år i tisdags) utan den lovsångskväll som hon länge förberett och väntat på. Och så blev det. 

Projektorn stod ännu på plats när vi kom in.

Och storbildsskärmen var nerdragen, här har det troligen lovsjungits och dansats 👍😀.

Och vi föräldrar är bara glada över detta kamratgäng som vill träffas och lovasjunga Jesus tillsammans... Även om det blev en hel del att röja upp, men det är bara en världslig sak (så skulle även Karlsson på taket ha sagt 😀).

Och eftersom det blev lovsångskväll igår så hade kompisarna tydligen istället planerat och förberett detta överrasknings 18-års firande tills idag. Så alltså vau vilken helg hon fått. Och vau vilka kompisar 💗.

Jan och jag har varit ut och köra i dag, med husbilen. 


Och på lunch till Kokkola till den restaurang där man får ta med hunden, så Hugo var också med och sov gott på sin bädd på golvet medan vi åt.

Innan vi åkte iväg kom Mattias 💗 hemkörande från Vasa. Han var hemma ca en halv timme och åkte sen vidare till Kokkola till flickvännens. 

Han kommer endera hem till natten eller så kör han tillbaka till Vasa ännu ikväll, ja se ungdomar de har energi de. Han kom nu 😉 och åker småningom mot Vasa.

TACK JESUS FÖR EN FIN SÖNDAG.

DETTA ÄR DAGEN SOM HERREN HAR GJORT, LÅT OSS JUBLA OCH GLÄDJAS I DAG (Psaltaren 118:24).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023