PROVSVAR

Nog är det jobbigt att gå och vänta på provsvar, ja alla slags provsvar.
Så imorse för att tänka på något roligare skrev jag klart kortet till en väninna (fick kort av henne för över en månad sedan) kortet jag redan påbörjat för en vecka sedan. Men nu blev det klar för postlådan 👍. 


PS. Fick skicka ett meddelande till väninnan att hon inte får läsa min blogg idag för då ser hon framsidan av kortet 😉.

Tillbaka till väntan på provsvaren. Som sagt i fredags kom jag inte fram, jag lämnade ringbud men inget samtal kom under dagen. Och jag försökte själv ringa men hade typ 7-9 personer före mig i kö hela tiden. Och jag jobbade ju så jag hade ju inte möjlighet att sitta och vänta i kö.

I morse ringde jag och lämnade ringbud och medan jag stod i duschen hade jag telefonen på andra sidan av duschdraperiet. Jag han duscha klart men sen ringde de upp, redan på förmiddagen.

Alla blodprov samt urinprovet var bra 👍, Tack Jesus för det. På onsdag morgon har jag dock en färdigt insatt läkartid. 

Den svullna lymfkörteln (som enligt läkaren var ett tecken på att vaccinet börjat jobba i min kropp) gick ner på ca 1 1/2 dag men läkaren vill säkert kolla upp den ändå samt undersöka så att jag inte har flera. Så jo bra med en tid på onsdag.

Och jo trött är jag ännu (dock inte helt lika slut som för en vecka sedan). Läkaren nämnde när jag hade telefonkontakt att nu måste vi få mig att börja sova efter vaknätterna, annars går det inte.

Jag kan bara säga amen till det. Jag tror också att den stora boven är mina dåliga nätter. Även om jag faktiskt sover bättre nu och har mindre vaknätter så hänger sömnbristen med. 

JESUS NU LÄMNAR JAG ONSDAGENS LÄKARBESÖK SAMT MIN SÖMN I DINA HÄNDER.

GLATT HJÄRTA GER GOD LÄKEDOM, BRUTET MOD SUGER MÄRGEN UR BENEN (Ordspråksboken 17:22).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023