TRÖTT TRÖTTARE TRÖTTAST

I efterhand kan jag bara säga att det var ingen bra kombination. Att först få coronavaccin och sen ha nattskifte, det gjorde mig helt slut.

Utsikt från min säng.

Lite biverkningar fick jag nog. Vid midnatt kände jag mig lite småfrusen (dock inte febrig) hängig, ont i armen samt hade aningen huvudvärk. Men en panadol gjorde susen mot besvären, dock blir jag alltid trött/ sömnig av Panadol.

Men det var svårt att slappna av utan att somna, för då somnade jag säkert. Så jag var tröttare än tröttast när jag kom hem imorse.

Jan kom och mötte mig på hemvägen med Hugo som fick sin morgonrunda.

När vi kom hem var det sängen direkt för mig medan Jan åkte till jobb.

Hugo sov 20 min sen gick han till dörren och gnällde och ville ut. 
Endera ville han på sin vanliga långa, sköna morgonpromenad eller så behövde han kakka, vilket han inte hunnit uträtta på den korta morgonrundan.

Jag trodde på det senare så jag släppte ut honom på gården. Han kakkar i princip aldrig på gården (vilket vi ju inte heller vill att han gör) men om han har riktigt "kakkahätä" (är riktigt bajsnödig) då gör han det. Så jag släppte ut honom och tänkte att det visar ju sig.
Men nää denna hund ville bara ut i det fina vädret och sola och njuta, så han lade sig ner på altanen.... och ville inte alls komma in.

En livsnjutare.

Och jag som hade hunnit ta en tablett Melatonin (vilken behöver mörker för att fungera) den fungerade inte. Så jag har vilat idag men inte direkt sovit.

Tvätthögen i stolen har inte stört mig ett dugg, för är man riktigt trött så bryr man sig inte.

På eftermiddagen tog jag en promenad med Hugo och sen stannade vi ute på gården en 30 min. Jag krattade och fixade bakom huset. Hoppas att denna lilla stund ute i friska luften skall göra att jag får sova gott i natt.

Nu längtar jag allra mest efter att ta en skön dusch och sen säga godnatt.

TACK JESUS FÖR EN NY DAG MED NYA MÖJLIGHETER, IMORGON.

KOM TILL MIG, ALLA NI SOM ARBETAR OCH ÄR TYNGDA AV BÖRDOR. SÅ SKALL JAG GE ER VILA (Matteusevangeliet 11:28).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023