DAGEN SOM SLUTADE MED KRYCKOR

Jag sov rätt bra i natt på jobbet så jag har inte behövt sova idag, endast vila litegrann. Hugo har njutit av vår lugna dag och han har sovit och vilat mest hela dagen, både ute som inne.

Så skönt i gräset i solen.

Jag har tagit två sköna promenader med Hugo i det varma sköna vädret, plockat och fixat här inne, njutit på utsidan, promenerat till butiken, handlat mat som dottern önskade 😊 (tagliatelle med sparris, lök, vitlök, svamp, bacon och grädde) och kokat middag.

Det blev tonfisksallad till lunch.

Mitt i matlagningen kom min man hem från jobbet och undrade om vi tyckte att hans fot var svullen.
Och jo det var den, röd och svullen. Jag rekommenderade honom att ringa och se om han ännu ikväll kunde få en läkartid, vilket han fick.

I måndags på kvällen klippte han gräs vid villan och stötte på en stubbe vilket gjorde att ett blad från gräsklipparen flög iväg, det slog i den gamla segelbåten och studdsade sen i hans fot, det uppstod ett litet sår.

Läkaren konstaterade att det var inflammerat, så det blev antibiotika i 10 dagar, foten i högläge i 3 dygn, han får stiga upp för att äta och när han ska på wc, men då endast med kryckor. Det blev sjukskrivning till den 7.9 och imorgon skall han kolla upp med arbetshälsovården när han senast fått stelkrampsvaccin. Ja så kan det gå.


Vi hann precis hem från apoteket när vi kom på; oj ikväll är det ju det digitala föräldramötet från gymnasiet. 


Det var inte det lättaste men det gick.
 

Vi kom in och slängde oss på sängen, Jan med foten i högläge och vi loggade in precis på sekunden för att hinna höra rektorn hälsa välkommen.

Matilda, som är den i hushållet som gått alldeles för många gånger med kryckor p.g.a sitt knä tog sig an kryckorna och ställde in dem rätt för de var alldeles för låga för Jan.

Nu har vi fått sköta om Jan 💗ikväll så han lyckats hålla foten stilla.
Och nu ikväll får vi lämna foten, inflammationen och hela Jan i Jesu helande händer.

Godnatt och Jesus med oss alla. Han som alltid är vår säkra grund i alla lägen. 


HAN SKALL VARA DIN FRAMTIDS SÄKRA GRUND, RIK PÅ FRÄLSNING, VISHET OCH KUNSKAP (Jesaja 33:6 a).








Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023