JOBB OCH RENSAT FORMATERINGEN

När jag kom hem från jobbet efter det korta morgonskiftet tog Hugo och jag en promenad och sen vilade vi en stund. 


I kvälI far jag tillbaka på jobb till kl.20 och har då nattskifte.

Jag älskar mina varierande arbetstider, den ena dagen är inte den andra lik och det är så omväxlande.
Varje gång vi får ny arbetslista är det så spännande att se hur den ser ut. När jag berättade det åt en arbetskollega log hon åt mig och sa: tycker du verkligen det?
Ja för när man år efter år jobbat måndag-fredag och i princip samma tid varje dag då är detta så omväxlande och roligt.
Kan ju hända att det kommer en tid i mitt liv när jag igen önskar arbeta mån-fre och på samma tider.
Men nu njuter jag av det här.

RENSAT FORMATERINGEN
Min blogg bråkar ibland, ja väldigt ofta på sista tiden. Det som varit problemet den senaste månaden är att radavståndet blivit för brett, jag ändrar och det hoppar tillbaka.
Men så gav jag dottern lov att trixa med mina inställningar även om jag var rädd att hon skulle ändra något som inte ska ändras. 


Och hon fixade det, eller hon hittade en knapp där man kan rensa formateringen, ja jag förstår knappt själv vad det menas med det.
Men nu får jag fixat radavståndet tillfälligt, problemet är bara det att det håller för några rader också får jag göra om hela proceduren igen. Och så håller jag på, skriver, rensar formateringen, skriver och samma sak igen.

Kanske, ja kanske jag någongång skall jag gå en kurs om hur man använder blogger. Ja jag vet att det står allt på nätet, men när man inte ens förstår det så borde man gå en kurs med en livslevande lärare som man kan fråga vid behov.

Men nu vet jag åtminstone vad "rensa formateringen" betyder 👍, tror jag.

TACK JESUS att du också både vill och kan och även gör det ofta i våra liv, rensar våra formateringar 😉. För jag tror att det behövs. Ja jag vet att det behövs.


OM NÅGON AV ER BRISTER I VISHET SKA HAN BE TILL GUD, SOM GER ÅT ALLA VILLIGT OCH UTAN ATT KRITISERA, OCH HAN SKA FÅ. MEN HAN SKA BE I TRO, UTAN ATT TVIVLA (Jakobsbrev 1:5-6 a).


 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023