SELFIE

Julpysseltipsen är klara och insända till tidningen som ville ha dem. Men sen kom ännu en önskan på en bild av pysslaren själv. Så imorse jobbade jag på med att få en bra selfie (rätt ljus, bakgrund, ögon som ser in i kameran, med mössa på, utan mössa o.s.v).

Och det var inte det lättaste. Det blev över 50 foton 😅 jag skickade in fyra och hoppades att någon skulle godkännas, vilket de också gjorde.


BLODPROV
I går morse var jag ju på blodprov och samma dag när jag i det varma höstvädret promenerade i t-shirt till jobbet fick jag svar.


Det dåliga kolesterolet var aningen förhöjt, men det var så otroligt lite sa hon. Alla andra blodprov var bra. Så jag var riktigt nöjd, gick med lätta steg till jobbet.

Idag har jag också varit på jobb och imorgon skall jag kl.12-20:30. Därefter är jag ledig i två dagar, ja nästan tre för på lördag skall jag först till nattskiftet.


EN DAG I BÖN
Imorgon är det en mycket speciell dag, då blir en när och kär person opererad, och jag blev idag påmind om Guds oerhörda kraft när jag fick dagens bibelord. Guds rike är inte bara en massa ord i en gammal bok som vi läser. I det namnet finns en oerhörd kraft, den starkaste kraften av alla... KRAFTEN I NAMNET JESUS. Och den kraften skall vi både be och använda oss av imorgon. ALLT OCH ALLA I DINA HÄNDER JESUS.

TY GUDS RIKE BESTÅR INTE I ORD UTAN I KRAFT (1 Korintierbrevet 4:20).

DÄRFÖR HAR OCKSÅ GUD UPPHÖJT  HONOM ÖVER ALLTING OCH GETT HONOM NAMNET ÖVER ALLA NAMN, FÖR ATT I JESU NAMN ALLA KNÄN SKA BÖJAS, I HIMLEN OCH PÅ JORDEN OCH UNDER JORDEN, OCH ALLA TUNGOR BEKÄNNA ATT JESUS KRISTUS ÄR HERREN, GUD FADERN TILL ÄRA (Filipperbrevet 2:9-11).

VAD NI BER FADERN OM I MITT NAMN, DET SKA HAN GE ER. HITTILLS HAR NI INTE BETT OM NÅGOT I MITT NAMN. BE OCH NI SKA FÅ, SÅ ATT ER GLÄDJE BLIR FULLKOMLIG (Johannesevangeliet 16:23 b-24).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023