DAGENS LÄKARBESÖK

Jag vet inte hur många gånger jag hörde läkaren säga ordet: SPECIAL FALL men flera gånger var det.

En gammal bild.

Jag är tydligen ett specialfall eftersom jag är så pass allergisk att jag inte kan ta antiinflammatoriska preparat och eftersom jag inte tål kortison. Och dessa två är precis vad som skulle behövas nu för att få min axel i skick igen.
Så vad gör man då, jo här kommer läkarens förslag.
- De kan pröva att ge mig en kortisonspruta med annan sorts kortison än senast, men då måste jag övervakas på sjukhus. Det alternativet låter inte alls kul i mina öron.
- Min axel bör röntgas och det bör även tas ultraljud för att kunna säkerställa precis var felet ligger så jag kan få de bästa övningarna för att stärka upp axeln igen, annars är det risk att jag tränar fel.
- Jag bör ta starkare värkmedicin än endast panadol (vilket jag tål) för att vara smärtfri nattetid så jag inte spänner armen, vilket jag tycks göra.

Det blev TRAMPALGIN som läkemedel, ett läkemedel som jag skall ta till natten men som jag först behöver testa dagtid, ifall jag får biverkningar. Har inte hämtat ut det från apoteket än.
Och det blev skickad en remiss för röntgen och ultraljud, och dit skall jag ringa imorgon för att få en tid.

Nu skall detta special fall börja sova, men först knäppa händerna och lämna min axel, den brännande smärtan som uppstår vid vissa rörelser och den värkande axeln och armen i Jesu helande händer. Den punkten om att vända sig till Jesus den missade läkaren att tipsa om 😉.

VÄND DIG ALLTID FÖRST TILL JESUS I ALLA SITUATIONER I LIVET 👍😊💗.

DET SOM ÄR OMÖJLIGT FÖR MÄNNISKOR ÄR MÖJLIGT FÖR GUD (LUKASEVANGELIET 18:27).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023