VET VI VÅR PLATS

I natt övergick vi till vintertid. Endast en timme bakåt men som likväl påverkar så otroligt mycket för någon medan ingenting för en annan.

Vi vaknade till -5 grader och när jag tassade ut för att tända lyktan kunde jag bara konstatera att mattan som jag satte på plats igår gjorde sin funktion.


Det var halt på sidorna men tryggt att gå på den fastfrusna mattan.



Den mattan har sannerligen funnit sin plats 😉.


UT I SKOGEN MED JKG
Det gäller att välja säkra skogar nu (där ingen älgjakt är pågång) så idag blev det Hamnskogen.
Och där fick vi motionera tillsammans med JKG 😉 när vi letade efter de utsatta lapparna längs med spåret.


Det var vackert trots att vädret inte bjöd på någon sol idag.



DET HÄR MED PUSSELBITAR
I kväll körde vi hem den "lilla" som vi fått rå om sen i fredags. En rolig, fin och skön helg har vi haft tillsammans 💗.
Den lilla bygger gärna pussel så det har blivit mycket av den sorten.
Och jag kom att tänka på några ord från en sång jag hörde denna vecka. Jag minns endast de orden och inte exakt men ungefär så här. "I ditt pussel passar alla bitar ". Alltså i Guds stora pussel har vi alla en plats och alla våra bitar blir en helhet, ett pussel. Så tänker jag mig det.


Har du funnit din plats? Har du hittat den plats som Gud förberett och planerat för dig? Alltså inte nödvändigtvis den plats du själv har valt. Vi får be att vi funnit den platsen. Och om vi inte ännu är där ja då får vi be om att finna den, att pusselbiten får hamna i rätt pussel och på rätt plats.

JA KÄRE JESUS SÄTT MIN PUSSELBIT PÅ RÄTT PLATS...ifall den är på fel plats eller i fel pussel.

Och tro det eller ej men nu hittade jag faktiskt sången, som egentligen är en tonsatt bön. Samtidigt som jag blogger så lyssnar jag väldigt ofta till lovsånger från spotify och så även ikväll och nu kom den. 
Tryck på den och lyssna, den är så vacker och den talar direkt in i våra hjärtan...vill jag tro.


JESUS TALADE TILL DEM IGEN OCH SADE: JAG ÄR VÄRLDENS LJUS. DEN SOM FÖLJER MIG SKA INTE VANDRA I MÖRKRET UTAN HA LIVETS LJUS (Johannesevangeliet 8:12).


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

VÅR MALTIPOO HUNDVALP HUGO

ROLIGA TIPS PÅ HUR MAN FÅR BARNEN ATT ÄTA

NYÅRSAFTON 2023